![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "ne şekilde ölmeyi isterdiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "ben aslında iyice yaşlanıp sevdiklerimle helalleştikten sonra uyurken ölmek isterdim peki ya siz cevaplarınızı bekliyorum iyi forumlar..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne şekilde ölmeyi isterdiniz? ben aslında iyice yaşlanıp sevdiklerimle helalleştikten sonra uyurken ölmek isterdim peki ya siz cevaplarınızı bekliyorum iyi forumlar |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: ist
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: ne şekilde ölmeyi isterdiniz? bende dedem gibi sağ tarafıma dönük ve ramazan ayında mübarek bi ayda ölmek isterdim :(( |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ne şekilde ölmeyi isterdiniz? inşallah allah herkese hayırlı ölümler nasip etsin iyi forumlar |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 50 ![]() | Cevap: ne şekilde ölmeyi isterdiniz? ne zaman ölecegimizi bilmiyoruz inşallah hayırlısı olur |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ne şekilde ölmeyi isterdiniz? inşallah yorumlarınız için teşekkürler iyi forumlar |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: ne şekilde ölmeyi isterdiniz? İsterim ki Azrail gözüme güzel gözüksün ama şuda var istemekle olmuyor. İnsan hak ettiği gibi ölür :(
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: ist
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: ne şekilde ölmeyi isterdiniz? |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ne şekilde ölmeyi isterdiniz? haklısınız yorumlarınız için teşekkürler iyi forumlar |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: ne şekilde ölmeyi isterdiniz? allah hemizie ii ameller ve ii ölümler nasip etsin |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ne şekilde ölmeyi isterdiniz? aslında doğru girdapsedef ALLAH herkese güzel ölümler nasip etsin... iyi forumlar |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |