![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "ne şekilde ölmeyi isterdiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sanırım genelleme olarak uyurken güzel bir ölüm şekli Allaha herkese acısız ve sessiz ölümler nasip etsin......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Rep Gücü: 105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ne şekilde ölmeyi isterdiniz? Sanırım genelleme olarak uyurken güzel bir ölüm şekli Allaha herkese acısız ve sessiz ölümler nasip etsin...
__________________ http://img394.imageshack.us/img394/6691/affroditxl4.jpg |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ne şekilde ölmeyi isterdiniz? Ben sevdiğim ile beraber ölmeyi ister idim, ne ben yalnız kalayım ne de onu (rahat) bırakayım:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #23 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Rep Gücü: 105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ne şekilde ölmeyi isterdiniz? Valla sende bir alemsin yandı arkadaşın onairci adamı ölürken bile rahat bırakmamayı düşünüyorsun:)
__________________ http://img394.imageshack.us/img394/6691/affroditxl4.jpg |
| | |
| | #24 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ne şekilde ölmeyi isterdiniz? O ölmeyecek beni bekleyecek:) Ben daha gencim ondan:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #25 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Rep Gücü: 88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ne şekilde ölmeyi isterdiniz? insan olmenin seklini cizebilirmi yada yapilabilirmi...ayrica olumun bi seklini istersem olmek nerde kaldi..ne sekilde olecegime karar verdikten sonra cesedimin fiyakali olmasi kime ne getirecek..olmusum bitmis...:) insan hayati planli gitmiyor:P
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |