![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "ne şekilde ölmeyi isterdiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "ben namazdayken ölmeyi isterdim sanırım en iyisi bu :smile:..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #12 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ne şekilde ölmeyi isterdiniz? Allah alnıma neyi yazdıysa,ne şekilde ölmemi takdir ettiyse bunu gönülden ve tüm samimimiyetimle söylüyorumki kabul eylerim. |
| | |
| | #13 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ne şekilde ölmeyi isterdiniz? evet allah herkese hayırlı ölümler nasip etsin iyi forumlar |
| | |
| | #14 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ne şekilde ölmeyi isterdiniz? ölmesek olmaz mı? diyecem tövbe tövbe allaha şirk koşmuş olacam. allah herkese hayırlısını versin. ölümüm ani olsun ve de arkamdan rahmetli iyiydi desinler yeter.. |
| | |
| | #15 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 349 Rep: 34672 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ne şekilde ölmeyi isterdiniz? ben ilk önce tüm sevdiklerim ölmeden önce ölmek isterim.kimse acı çekmeden güzel bir şekilde ölmek nasip olsun.bide karda uyurken ölüyorlar ya çok merk ediyorumm nassı oluyor acep... |
| | |
| | #17 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: ne şekilde ölmeyi isterdiniz? sahnede lady macbeth tiradını okurken |
| | |
| | #18 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 110 ![]() ![]() | Cevap: ne şekilde ölmeyi isterdiniz? uyurken ........................... |
| | |
| | #19 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ne şekilde ölmeyi isterdiniz? Soğuktan donarak ölmek isterdim.
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #20 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 282 Rep: 27911 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ne şekilde ölmeyi isterdiniz? uyurken daha sessiz ,uyuyor sansinlar |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |