![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "fotoğraçcı" başlıklı konu görüntüleniyor, "ünlü bir fotoğrafcısınız ve kadının biri tam siz sanatsal bir fotoğraf çekecekken intihara kalkışıyor ne yapardınız? onu kurtarmayamı çalışırdınız yoksa fotoğraf çekmeye devam mı ederdiniz? hadi bakalım iyi forumlar..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | fotoğraçcı ünlü bir fotoğrafcısınız ve kadının biri tam siz sanatsal bir fotoğraf çekecekken intihara kalkışıyor ne yapardınız? onu kurtarmayamı çalışırdınız yoksa fotoğraf çekmeye devam mı ederdiniz? hadi bakalım iyi forumlar |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: fotoğraçcı bana ne derken yardım etmezdin yani öylemi iyi forumlar |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 92 ![]() | Cevap: fotoğraçcı önce fotoğrafını çekerdim sonra intiharını engellerdim valla ben fotoğrafını çekene kadar ölmesin ama ölecekse bile önce fotoğraf |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: fotoğraçcı bu da güzel cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar iyi forumlar |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: fotoğraçcı Dur bekle senin fotoğrafını çekecem ve seni dünyanın en sevilen kadını yapacağım derdim. Hatta baktım ikna olmuyor gel benimle beraber fotoğraf çektirebilirsin derdim o zaman kesin vazgeçer idi. |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: fotoğraçcı güzel bak aramızda hiç deilse intiharı önlemek isteyen birileri varmış tebrikler iyi forumlar |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 97 Rep: 9444 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: fotoğraçcı tebrikler oda şansına kalmış artık iyi forumlar |
| | |
| | |