![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "sizi en çok kime benzetirler" başlıklı konu görüntüleniyor, "yok ya mahcup ediyosun beni ama bilmem.esmerim gözlerimde iri olduğu için ablamın yorumu sadece:))))teşekkürler yinede...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Rep Gücü: 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sizi en çok kime benzetirler yok ya mahcup ediyosun beni ama bilmem.esmerim gözlerimde iri olduğu için ablamın yorumu sadece:))))teşekkürler yinede. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #32 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: sizi en çok kime benzetirler herkes mischa barton'a benzediğimi söyler ama nedense ben hiç benzetmem kendimi |
| | |
| | #33 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Rep Gücü: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sizi en çok kime benzetirler benide metrix teki neo'ya benzetirler tabiki ben ona benzemiyorum, o bana benziyor :) |
| | |
| | #34 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Rep Gücü: 263 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sizi en çok kime benzetirler Milli voleybol takımında bir bayana çok benziyormuşum. Hastaneye gitmiştim bir doktor bana siz milli voleybol takımında mı oynuyorsunuz diye sormuştu.:)
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES |
| | |
| | #35 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Rep Gücü: 179 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sizi en çok kime benzetirler Harikasınız yaa beni hiç kimseye benzetmediler sanırım kimseye benzetecek kadar güzel bulan olmadı beni :))))))))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #36 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Rep Gücü: 105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ http://img394.imageshack.us/img394/6691/affroditxl4.jpg | |
| | |
| | #37 |
| Banned | Cevap: sizi en çok kime benzetirler |
| | |
| | #38 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Rep Gücü: 84 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sizi en çok kime benzetirler Tom Cruise'e benzetirler.Hatta okul zamanı takma ismim idi.. |
| | |
| | #39 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: iST - KaRTaL
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sizi en çok kime benzetirler beni genelde emre aydına benzetiolar :) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |