![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "sizi en çok kime benzetirler" başlıklı konu görüntüleniyor, "Dün aklıma geldi. Benim yeğenlerimden birisi Özcan Deniz'i Tv de gördüğünde Kadir amca diyordu.Bu durumda Özcan Deniz'e de benziyorum...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: sizi en çok kime benzetirler Dün aklıma geldi. Benim yeğenlerimden birisi Özcan Deniz'i Tv de gördüğünde Kadir amca diyordu.Bu durumda Özcan Deniz'e de benziyorum. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sizi en çok kime benzetirler beyaz gelincik özgü namalı da çok severim bu arada özcan beyede saygılar iyiforumlar |
| | |
| | #23 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: sizi en çok kime benzetirler ben kendimi kimseye benzetmem ama beni sibel cana çok benzetirler |
| | |
| | #24 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sizi en çok kime benzetirler girdapsedef duyduğum kadarıyla seni hülya avşara da benzetiyorlarmış doğrumudur acaba bu kadar zeki ve çekici bir kadına benzemek nasıl bir duygu sence... iyi forumlar |
| | |
| | #25 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: sizi en çok kime benzetirler Rafet el roman a benzetirler.. kapka gıydıgımde hele.. |
| | |
| | #26 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sizi en çok kime benzetirler Hım benim yüreğimde Özcan Deniz'in ayrı bi yeri vardır hep düşünürdüm bu adamın eşi benzeri varmıdır diye,demek o sizmişsiniz,yani dünyada bi yerde bi özcan deniz daha varmış:wink: Konu Gülüm tarafından (21-03-2007 Saat 03:06 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #27 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: ist
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: sizi en çok kime benzetirler |
| | |
| | #28 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 30 ![]() | Cevap: sizi en çok kime benzetirler çoğu zaman shania twain'e benzetirler.. ama saçım yüzümü kapadığı zaman samara'nın aynısı oluyomusum:) |
| | |
| | #29 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sizi en çok kime benzetirler :D:D:D benide ablam türkan şoraya benzetiyo:)) |
| | |
| | #30 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sizi en çok kime benzetirler demek birde aramızda türkan sultan varmış hoşgeldiniz türkan sultan:) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |