![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "sizi en çok kime benzetirler" başlıklı konu görüntüleniyor, "aynen katılıyorum oscarlık filme hazır olun süper meydan aktörler geliyor:smile: neyse konu saptı biraz iyi forumlar..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sizi en çok kime benzetirler aynen katılıyorum oscarlık filme hazır olun süper meydan aktörler geliyor:smile: neyse konu saptı biraz iyi forumlar |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 92 ![]() | Cevap: sizi en çok kime benzetirler beni en çok lenin e benzetirler:wink: |
| | |
| | #13 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: şehirden
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: sizi en çok kime benzetirler beni şener şen e benzetirler:D:D:D |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sizi en çok kime benzetirler valla ne kadar çok ünlü varmış aramızda haberimiz yokmuş kım bassınger dan sevgilerle iyi forumlar |
| | |
| | #16 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: sizi en çok kime benzetirler Beni başrol oyuncusu yaparsanız ben filmde oynarım. Birde bunun yanısıra bir defasında lisede öğretmenim beni Rahmetli Bülent Ecevit Bey'e benzetmiş idi. |
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sizi en çok kime benzetirler ne alaka bruce wılls le ecevitin arasında dağlar kadar fark var hocan gözlük kullanıyormuydu iyi forumlar |
| | |
| | #18 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: sizi en çok kime benzetirler Zaten Bülent Ecevit dediler sınıfta herkes kırıldı gülmekten.Epey bana Bülent Bey diye tkıldılar hatta. Belki görüşlerimiz uymaz ama yine de mutlu oldum öylesi iyi bir insana benzetilmekten. |
| | |
| | #19 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: sizi en çok kime benzetirler neyse bu konu beni aşar yani ecevit konusu bencede çok komik miş öğretmenin oda kemal sunal mıydı yoksa |
| | |
| | #20 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: ist
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: sizi en çok kime benzetirler benide özgü namala benzetiolar ama ben kendimi benzetmiorum :biggrin: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |