![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "günlük hayatta kullandığımız komik ve tatlı yalanlar" başlıklı konu görüntüleniyor, "1. lotodan para çıksın herkese yardım edicem 2. aradım ama yoktun 3. patron toplantıda 4. nereye yemek yeseydik 5. arkadaşımın armağanı olmasa inanki verirdim 6. kaç saat dolmuş bekledim 7. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | günlük hayatta kullandığımız komik ve tatlı yalanlar 1. lotodan para çıksın herkese yardım edicem 2. aradım ama yoktun 3. patron toplantıda 4. nereye yemek yeseydik 5. arkadaşımın armağanı olmasa inanki verirdim 6. kaç saat dolmuş bekledim 7. gelecektim fakat işim çıktı 8. çok hastaydım gelemedim 9. arabam arızalında kusura bakmayın 10. trafik çok sıkışıktı geciktim günlük hayatta sizin kullandığınız komik ve tatlı yalanlar nedir? iyi forumlar |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: günlük hayatta kullandığımız komik ve tatlı yalanlar bu da güzel çalışmassan öyle olur cevap için teşekkürler iyi forumlar |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: günlük hayatta kullandığımız komik ve tatlı yalanlar Çok iyi bir delikanlıyım ama benle çıkan kız yok.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: günlük hayatta kullandığımız komik ve tatlı yalanlar hadi ordan yalancı sende puhahaha ![]() |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5138 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: günlük hayatta kullandığımız komik ve tatlı yalanlar Şampiyon BJK olacak.. En büyük BJK.. |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: günlük hayatta kullandığımız komik ve tatlı yalanlar demekki sende yalan olduğunu biliyorsun bak en büyük cimbom çünkü iyi forumlar |
| | |
| | #7 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: günlük hayatta kullandığımız komik ve tatlı yalanlar hocam ders çalışamadım çünkü şofben bozulmuş idi. Boy abdesti almadan ders kitabına elimi bile sürmem
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 92 ![]() | Cevap: günlük hayatta kullandığımız komik ve tatlı yalanlar telefonun şarjı bitti durmadan arayan bıktığım ama bırakamadığım sevgilime kızın ağlamasına dayanamıyorum 10oldu ayrılma denemem yaaaaa |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 90 Rep: 8768 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: günlük hayatta kullandığımız komik ve tatlı yalanlar neden ayrılmak istediğini söle belki ayrılır yada duygu sömürüsü yaparak sevgi olamayacağını anlatmaya çalış bence(güzin abla gibi oldum biraz ama) yalanına gelince artık demode olan bir yalan ama hala kullanılıyor demekki ... iyi forumlar |
| | |
| | #10 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: günlük hayatta kullandığımız komik ve tatlı yalanlar Hay Allah üzerime para almayı unutmuşum.Bugünde hesabı sen ödesene.
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |