![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "günlük hayatta kullandığımız komik ve tatlı yalanlar" başlıklı konu görüntüleniyor, "olduuu gözlerim dolduuuu parayı unutmak kurnazca yemeği ısmarlamadan önce düşüncektin hadi bulaşık yıkamaya restaurantta iyi forumlar..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: günlük hayatta kullandığımız komik ve tatlı yalanlar olduuu gözlerim dolduuuu parayı unutmak kurnazca yemeği ısmarlamadan önce düşüncektin hadi bulaşık yıkamaya restaurantta iyi forumlar |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: günlük hayatta kullandığımız komik ve tatlı yalanlar ama beni döverler orada.Kıyarmısınız bana :(
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: günlük hayatta kullandığımız komik ve tatlı yalanlar sende paranı alsaydın ya bendede yoksa o yüzden restaurantta bulaşık yıkamaya mahkümsun hiç bir erkek unutmamalı çok hassas bir durum yani |
| | |
| | #14 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: günlük hayatta kullandığımız komik ve tatlı yalanlar Alacağın olsun.Siz hiç ödemeyin zaten. Bİr yalan daha. Canım bu akşam mesaiye kalacağım sinemaya daha sonra gitsek
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: günlük hayatta kullandığımız komik ve tatlı yalanlar olur bende mesai ye kalacam derse naparsın puhaha bu arada bayanlarda hesap öder ama erkek yemek ısmarlıycam derse o zaman dedim iyi forumlar |
| | |
| | #16 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 30 ![]() | Cevap: günlük hayatta kullandığımız komik ve tatlı yalanlar telefon sessizdeydi duymadım aradıgını:) |
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: günlük hayatta kullandığımız komik ve tatlı yalanlar buda güzel bir yalan dı. iyi forumlar... |
| | |
| | #18 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 50 ![]() | Cevap: günlük hayatta kullandığımız komik ve tatlı yalanlar o benim arkadaşım!!! sadece arkadaşım! yersen... |
| | |
| | #20 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: günlük hayatta kullandığımız komik ve tatlı yalanlar en güzeli arkadaşlar Tam iş den çıkarken bir müşteri geldi mecbur iş görüşmesine kaldım ve geciktim kusura bakma hafta söz :) nasıl olurdu Bulaşık yıkamakdn iyidir. bence
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |