![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "hayata bakış açınız nasıldır" başlıklı konu görüntüleniyor, "1. gerçekci ve net 2. pembe gözlükle bakmak 3. kurallara bağlı 4. asi ve çılgın 5. dokunmayın bana hayata nasıl bakarsınız kendinizi anlatın 5 cümlede iyi forumlar..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 91 Rep: 8873 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hayata bakış açınız nasıldır 1. gerçekci ve net 2. pembe gözlükle bakmak 3. kurallara bağlı 4. asi ve çılgın 5. dokunmayın bana hayata nasıl bakarsınız kendinizi anlatın 5 cümlede iyi forumlar |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hayata bakış açınız nasıldır 1. ve 3. şııkları seçebilir miyim:)))))) |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 30
Cinsiyet: Rep Gücü: 91 Rep: 8873 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hayata bakış açınız nasıldır istediğini seçmekte özgürsün iyi forumlar |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 203 Rep: 19913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hayata bakış açınız nasıldır Ama çisehe bunların hepsi bana uymuyo değil yani,hemen hemen hepsi benim hayata bakış açım ve yaşam tarzım diyebilirim.Ama illede en çok yakın olduğum şıkları yazmam gerekirse,1,3 ve 5 en çok yaptığım şeydir. |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: -23 ![]() | Cevap: hayata bakış açınız nasıldır benim için tabikide en uydun olanı 1 ile 4 ![]() |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hayata bakış açınız nasıldır E) HEPSİ F) HİÇBİRİ, DEMİYECEM İRENÇ OLUR 3. ŞIK BANA UYAR HERALDE |
| | |
| | #9 | |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hayata bakış açınız nasıldır Alıntı:
4. Türk gelenek ve göreneklerine aykırı yazılar yayınlamak; din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek; kaba, kin dolu, saldırgan, başkalarının kişisel haklarını zedeleyen, cinsellik içeren yazılar yazmak ve bu konularda resimler yayınlamak; küfürlü konuşmak, küçük düşürücü laflar söylemek yasaktır 10. BÜYÜK HARFLE yazı yazmak bağırma anl***** gelir ve fazla kullanmak forumu kirletir. yazdığın kelimeye ve yazış şekline dikkat et.rica ediyorum.tamammı canım.
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com | |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Cinsiyet: Rep Gücü: 7 Rep: 517 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: hayata bakış açınız nasıldır duyanda beni devletin varlığını ve bütünlüğünü tehlikeye soktuğumu, bu amaçla örgüt kurup eylemlerde bulunduğumu, terörist faaliyetlerden kırmızı bültenle arandığımı zannedecek :) bilmiyordum demek bağırmak anlamına geliyor, bidaha olmaz kardeş..!!!(özr) |
| | |
| | |