FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Sohbet, Muhabbet, forum oyunları

hayata bakış açınız nasıldır

EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "hayata bakış açınız nasıldır" başlıklı konu görüntüleniyor, "1. gerçekci ve net 2. pembe gözlükle bakmak 3. kurallara bağlı 4. asi ve çılgın 5. dokunmayın bana hayata nasıl bakarsınız kendinizi anlatın 5 cümlede iyi forumlar..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-03-2007, 07:37 AM   #1
FORUM MODERATOR

Affrodit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
üniversiteye okudukca, hayatı yaşadıkca diploma alırsın

Affrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyor
hayata bakış açınız nasıldır

1. gerçekci ve net
2. pembe gözlükle bakmak
3. kurallara bağlı
4. asi ve çılgın
5. dokunmayın bana

hayata nasıl bakarsınız kendinizi anlatın 5 cümlede iyi forumlar
Affrodit isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 21-04-2007, 05:37 PM   #2
1. avatar yarışma birincisi

mrs.x.ray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BoŞuNaDıR yAkArIş ÇiZiLeNe....

mrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyor
Cevap: hayata bakış açınız nasıldır

1. ve 3. şııkları seçebilir miyim:))))))
mrs.x.ray isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 21-04-2007, 05:39 PM   #3
FORUM MODERATOR

Affrodit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
üniversiteye okudukca, hayatı yaşadıkca diploma alırsın

Affrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyor

istediğini seçmekte özgürsün iyi forumlar
Affrodit isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 23-04-2007, 10:52 AM   #4
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor

Alıntı:
çısehe´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
1. gerçekci ve net
2. pembe gözlükle bakmak
3. kurallara bağlı
4. asi ve çılgın
5. dokunmayın bana

hayata nasıl bakarsınız kendinizi anlatın 5 cümlede iyi forumlar
Ama çisehe bunların hepsi bana uymuyo değil yani,hemen hemen hepsi benim hayata bakış açım ve yaşam tarzım diyebilirim.Ama illede en çok yakın olduğum şıkları yazmam gerekirse,1,3 ve 5 en çok yaptığım şeydir.
Gülüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-05-2007, 08:32 PM   #5
FORUM MODERATOR

onairci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kim ne yapar, kendine yapar.

Blog Mesajları: 1
onairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyoronairci çok gurur duyuyor

benim için 1. ve 5. maddeler
onairci isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 17-05-2007, 10:47 PM   #6
Yeni Uye

BY_FELAKET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BY_FELAKET can only hope to improve

benim için tabikide en uydun olanı 1 ile 4
BY_FELAKET isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-05-2007, 11:24 AM   #7
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

1-2 bazen oldukca gerçekçi oluyorum kendimi çok kötü hissettiğimdede pembe gözlüklerle..
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 25-06-2007, 02:03 AM   #8
Uye

fadilgenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEN BANA BAKMA, BEN BAKTIĞIN YERDE DURURUM..

fadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolunda

E) HEPSİ F) HİÇBİRİ, DEMİYECEM İRENÇ OLUR

3. ŞIK BANA UYAR HERALDE
fadilgenc isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 25-06-2007, 02:15 AM   #9
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KeLimeLere anLam yükLemekten Vazgeçtim AnLatasım yok, anLayasım yok… ÖyLesine işte..

Blog Mesajları: 36
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor

Alıntı:
fadilgenc´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
E) HEPSİ F) HİÇBİRİ, DEMİYECEM İRENÇ OLUR

3. ŞIK BANA UYAR HERALDE
mesaj gönderme kuralları
4. Türk gelenek ve göreneklerine aykırı yazılar yayınlamak; din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek; kaba, kin dolu, saldırgan, başkalarının kişisel haklarını zedeleyen, cinsellik içeren yazılar yazmak ve bu konularda resimler yayınlamak; küfürlü konuşmak, küçük düşürücü laflar söylemek yasaktır

10. BÜYÜK HARFLE yazı yazmak bağırma anl***** gelir ve fazla kullanmak forumu kirletir.

yazdığın kelimeye ve yazış şekline dikkat et.rica ediyorum.tamammı canım.

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
www.aktifbir.com

doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 25-06-2007, 02:01 PM   #10
Uye

fadilgenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEN BANA BAKMA, BEN BAKTIĞIN YERDE DURURUM..

fadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolundafadilgenc görkemli olmanın yolunda

duyanda beni devletin varlığını ve bütünlüğünü tehlikeye soktuğumu, bu amaçla örgüt kurup eylemlerde bulunduğumu, terörist faaliyetlerden kırmızı bültenle arandığımı zannedecek :)
bilmiyordum demek bağırmak anlamına geliyor, bidaha olmaz kardeş..!!!(özr)
fadilgenc isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:55 AM .

© Powered by vBulletin® Jelsoft Enterprises Ltd.
Sitemiz forum sitesidir, üyeler her türlü bilgiyi,dosyayı önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir, bu mesajlardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir, yine de sitemizde yasa dışı (illegal) içerik bulursanız 'supermeydan@gmail.com' email adresine bildiriniz, şikayetiniz incelendikten sonra en kısa sürede gereken yapılacaktır.

Aktifbir  Sinop  

eXTReMe Tracker

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0