![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Ruh Çağırma Diyalogları" başlıklı konu görüntüleniyor, "insan: ey ruh geldin mi? ruh: geldim geldim insan: ne getirdin? ruh: inci boncuk insan: kime kime ? ruh: hasta mısın olm sen !? insan: ey ruh geldin mi? ruh: ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Ruh Çağırma Diyalogları insan: ey ruh geldin mi? ruh: geldim geldim insan: ne getirdin? ruh: inci boncuk insan: kime kime ? ruh: hasta mısın olm sen !? insan: ey ruh geldin mi? ruh: sorry , do you speak english ? insan: ? insan: ey ruh... ruh'un telesekreteri: Aradığınız ruha şuan ulaşılamıyor lütfen sinyal sesinden sonra mesaj bırakınız! insan: ey ruh ! ruh: efendim abi insan: ey ruh! bize gelecekten haber ver? fener-cincon maçı ne olur? ruh: en az 5 atar fener. insan: ey ruh ! ey babamın ruhu geldin mi ? ruh: len ben sana erken yatılacak demiyor muydum !? saat kaç olmuş eşşoğşşek! insan: ey ruh geldin mi? ruh: geldim insan: bize kendini tanıt , ismin ne? ruh: kimlikte hıdır yazar ama arkadaşlar bana pelin derdi şekerim insan: ey ruh ! ruh: buyur koçum mevzu nedir?? insan: ey ruh... ruh: waay ortam yapmışız insan: ey ruh geldiysen murat de ruh: murat insan: koyim de tur at insan: ey ruh? ruh: efet insan: bi tost,bi kola insan:ey ruh?geldin mi? ruh: şlakkkk insank: anlatık be abi ne vuruyosun. insan: ey ruh? ruh: ne vardı? ruhFPRIVATE "TYPE=PICT;ALT=" keye dördüncü arıyozda insan:ey ruh? ruh: buyrun benim.. insan:aaaaaaaaaa insan:ey ruuuuuuuhh? ruh:imdaaaatttttttttttttt insan: ey ruh, geldiysen haber ver.. ruh: kusura bakma abi.. mesai bitti.. yarın ugra.. insan: ey ruh.. geldiysen haber ver.. ruh: geldim.. insan: baba noolcak benim bu halim beee.. seviyorum uleeeyynn.. bende ruh olmadan once sen gibi rakı masasında ruh cagirmistim.. bilmem anlatabildim mi? insan: eyy ruuuhhhh.. ruh: vaaayyyy.. yok mu bişiler.. kafamizi kiralim..! insan: eyy ruhh.. geldinmi.. ruh: baba sizin içerden çekmiyo galiba.. masayi balkona cikarin.. insan: eyyy ruuuhhh.. geldiysen haber ver.. ruh: kusura bakma canım benim.. yengenle beraberim.. az işim var.. insan: bardon baba.. sonra ugrarsın.. bizde ortam kurmustukta senden bahsediyoduk.. hadi yengeye selam.. - Eh ruuuhhh.. geldiysen 3 kere vur .. + slap - Laann .. o anlamda vur demedim .. aahh .. gttüüümmmm.. - Ey ruuhhh.. + Söle yavrum .. - Geldiysen sktir git .. korkmaya basladim.. - Ey ruuhhh!! + Scacam burnuna yaa.. biri ABD'den, biri Japonya'dan, biri Türkiyeden cagirio .. Istifa ediorum lan ---Ey ruh geldiysen ses ver --Bir taş attım pencereye tık dedi anası çıktı ruh ikizim yok dedi ---Sittir nan senin sesine sıçayım insan: ey ruh geldinmi ruh: geldim sorunmu var nan ne bu a.q zırt pırt da çağırılmazki ruhuz die hor görmeyin nan bizi bir zamanlar bizde insandık insan: tamam abi bişi demedik -ey ruuuh, beni duyuyorsan duymazdan geeel - -aynı böyle işteeeee - insan: ey ruh geldin mi? ruh: geldim insan: bize kendini tanıt , ismin ne? ruh: kimlikte hıdır yazar ama arkadaşlar bana pelin derdi şekerim -eyy ruh geldiysen 3 takla at sonrada amuda kalk +tahtaya vursam |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Ruh Çağırma Diyalogları arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Ruh Çağırma Diyalogları e arkadaşlar hiç yorum yapmıosunuz |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 145 Rep: 14164 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ruh Çağırma Diyalogları ben yapayım yorum gülmekten kırıldım, krize girdim ya bunlar ne acayip olmuş bizimlede paylaştığın için teşekkürler iyi forumlar:biggrin: |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul üsküdar
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 65 ![]() | Cevap: Ruh Çağırma Diyalogları ya süperdi çok komik ya yarıldım paylaşım için saol:)))))) |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ruh Çağırma Diyalogları :smile: gerçekten güzeldi ve komik paylaşım için saol |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Ruh Çağırma Diyalogları gerek yoktu arkadaşlar:biggrin: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |