![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "harflerin açılımları:)" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar herkes harfler yazsın (isteyenler) onlara açılım uydurcaz çok zevkli oluo:) başlıyorum '' GBD''..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul üsküdar
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 65 ![]() | harflerin açılımları:) arkadaşlar herkes harfler yazsın (isteyenler) onlara açılım uydurcaz çok zevkli oluo:) başlıyorum '' GBD'' |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: erzincan
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: harflerin açılımları:) off be çok zor ya bulamadım..Git .Başımdan . sonu S olsaydı Selen yazıcaktım ama S değil.:))ne yazsamki acaba:) bi tanede ben yazıyım o zaman TSS Konu ser526 tarafından (24-02-2007 Saat 09:54 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 65 ![]() | Cevap: harflerin açılımları:) :)''tokam saçımı sıktı '' HGF |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: harflerin açılımları:) o zaman '' Hastaneye Gidelim Faytonla'' tokanı açsınlar:)))) |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 65 ![]() | Cevap: harflerin açılımları:) hehe güsel DRT!!!!!!!!!hadi bul geyik bişi:) |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: harflerin açılımları:) iide bu oyunu sanki sadece biz oynuyoruz...:) |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 65 ![]() | Cevap: harflerin açılımları:) efet biras öle galiba dicem ama öle birazı fln da yok:) |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 65 ![]() | Cevap: harflerin açılımları:) anonim ortacı işletmesi '' ert'' |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: harflerin açılımları:) eğer rahatsız olduysan terket burayı yes |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |