![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "harflerin açılımları:)" başlıklı konu görüntüleniyor, "hasanın pederi sahiden fosforlu işko..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #101 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: harflerin açılımları:) hasanın pederi sahiden fosforlu işko
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #103 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: harflerin açılımları:) vcdn: ver cananım derdini negüzel |
| | |
| | #104 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: harflerin açılımları:) vcdn-vardır cemin de nanesi!!! askl
| | |
| | #105 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: harflerin açılımları:) pardon harfleri yazmayı unutmuşum:biggrin::biggrin::biggrin: GBZT |
| | |
| | #107 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 165 Rep: 16204 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: harflerin açılımları:) İstanbul Menkul Kıymetler Borsası. ne uydu ama! İSOT |
| | |
| | #108 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: harflerin açılımları:) gbzt-gel bize zarf topla imkb-işte muharrem,kek bıçağı! otfz
| | |
| | #109 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: harflerin açılımları:) isot-ilk sen otkudun toroman impex zaten ordan kopya çekti:)dimi impex:)
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |