![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "bakalım içinizde uyuyan bir katil var mı" başlıklı konu görüntüleniyor, "bu soru size içinizde uyuyan bir katil olup olmadığını gösterecek. Genç kız annesinin cenaze töreninde harap ve bitmiş bir haldeydi.Herkes sırayla başsağlığı dileklerini iletiyor genç kız ve ablasıda taziyeleri kabul ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: dünyalıyım
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 25 ![]() | bakalım içinizde uyuyan bir katil var mı bu soru size içinizde uyuyan bir katil olup olmadığını gösterecek. Genç kız annesinin cenaze töreninde harap ve bitmiş bir haldeydi.Herkes sırayla başsağlığı dileklerini iletiyor genç kız ve ablasıda taziyeleri kabul ediyordu. Bir ara gözü kalabalığın arasındaki gence takıldı kim olduğunu bilmediği bu genç çok dikkatini çekmişti.Ortam müsait olmadığı için de kimseye soramadı bu genç adamın kim olduğunu. Aradan tam bir hafta geçmişti.Kız bir masanın kenarındaki sandalyeye oturmuş boş gözlerle karşısındaki polise bakıyordu.Polis bağırarak sordu ABLANI NEDEN ÖLDÜRDÜN? Hadi bakalım cevapları bekliyorum .... Sizce ablasını neden öldürdü? Kızla aynı yanıtı verenler karakola teslim olmaya hazırlansın. Size bir bilgi daha amerikada katillere sorgulama sırasında bu soru soruluyormuş ve hepsi kızla aynı cevabı veriyormuş.
__________________ iyi ya da kötü herşeyin bir sonu var,hayatın bile... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 25 ![]() | Cevap: bakalım içinizde uyuyan bir katil var mı valla bu soruya ilgi olmuş bi ilgi olmuş gözlerim doldu yavvv... söliyim bari cevabı ablası ölünce çocuk yine cenazeye gelir o da görür diye düşünmüş bu yüzden öldürmüş ablasını
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul üsküdar
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 65 ![]() | Cevap: bakalım içinizde uyuyan bir katil var mı annesinin cenazesine geldi ablasınada gelir die öldürdü bence |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 25 ![]() | Cevap: bakalım içinizde uyuyan bir katil var mı selen hemen polise teslim ol canım hatta bi daha benim yazdıklarıma cevap verme ben tırstım senden
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: ist
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: bakalım içinizde uyuyan bir katil var mı banada polise git demeyin :biggrin: bende biliodum cvbı ablasını öldürünce o genç gene gelicekti cenazeye bu yüzden öldürmüş banada sormuşlardı bu soruyu :smile: |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 25 ![]() | Cevap: bakalım içinizde uyuyan bir katil var mı anladım beyaz gelincik ben zaten yanlışlıkla üye oldum bu foruma (anaaaa herkes katil galiba)
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 50 ![]() | Cevap: bakalım içinizde uyuyan bir katil var mı selen mit alarm da su an senı arıorlar kaç bence :smile: :biggrin: :biggrin: |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 25 ![]() | Cevap: bakalım içinizde uyuyan bir katil var mı sayın modetör yüce insan arkadaşların üyeliklerini bir daha gözden geçirirseniz sevinirim.Kimlerin arasında kalmışız da haberimiz yok. saygılar:smile: :smile: :smile:
| | |
| | #9 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul üsküdar
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 65 ![]() | Cevap: bakalım içinizde uyuyan bir katil var mı :))))))))))valla bende korktum kendimden ilk aklıma o geldi:))))))))korkun benden:)bende diom akşam akşam FBI bizim kapının önünde ne işi var die:))))))) |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: bakalım içinizde uyuyan bir katil var mı Ben katil değilim. Onu ben öldürmedim. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |