![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "alttaki üyeye soru sormaca" başlıklı konu görüntüleniyor, "Oyun çok eğlenceli . Hele birde katılım olursa. Şimdi nasıl oynanıyor onu anlatalım... Ben alttaki üyenin cevap vermesi için bir soru soracağım ve alttaki cevaplayacak ve kendi altındaki üyeye başka ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | alttaki üyeye soru sormaca Oyun çok eğlenceli . Hele birde katılım olursa. Şimdi nasıl oynanıyor onu anlatalım... Ben alttaki üyenin cevap vermesi için bir soru soracağım ve alttaki cevaplayacak ve kendi altındaki üyeye başka bir soru soracak. Böylece devam edeceğiz.Umarım beğenilir Ben basit bir soru ile başlayayım. En son hangi kitabı okudun ?
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Rep Gücü: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En son okudugum kitap ilham oykuleri okumayi sevenlere tavsiye ederim cok guzel bir icerigi var.. Hangi tarz muzik dinlersin..
__________________ |
| |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: alttaki üyeye soru sormaca kafamı dinleyebileceğim tür müzikler. Genellikle enstrümental En sevdiğin yemek ne
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| |
| | #4 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Rep Gücü: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Karniyarik ama icinde patlican olan butun yemekleri severim.. Enson ne zaman tatile gittin..?
__________________ |
| |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: alttaki üyeye soru sormaca sanırım ikimiz böyle yazmaya devam edeceğiz. Neyse en son 16 ocak ta gittim tatile . Fuar sonrası 3 günlük Hollanda ya En sevdiğin aktör ?
| |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: EsirKent Yaş: 22
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: alttaki üyeye soru sormaca Kemal Sunal... En sevdigin roman?
__________________ EsiR-KeNTiN-KIzI |
| |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: ist
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: alttaki üyeye soru sormaca pek roman okumam ama okudugum bi tane vardı taaş-ukı talat ve fitnat inş dogru yazmışımdır ismini :D en çok sevdigin sanatçı?? |
| |
| | #8 |
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: alttaki üyeye soru sormaca az onceki soru gibi oldu :) Mustafa Yildizdogan diyelim bu sefer 3.ye ALLAH kerim:) Dun ne yedin?:)
| |
| | #9 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: ist
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: alttaki üyeye soru sormaca anaaa hatırlamıom :biggrin::biggrin::biggrin: iş okul? |
| |
| | #10 |
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: alttaki üyeye soru sormaca Bende dedim ne yedigini bulamadi :) Hicbiri Evlimisin?
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |