![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "alttaki üyeye soru sormaca" başlıklı konu görüntüleniyor, "ikisinide bir güzel dövdüm... ve daha bir dizi intikam alma ve oğlan bu şehirden gitmek zorunda kaldı....."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #601 |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ankaralıyım, ikametgahımda burada.
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: alttaki üyeye soru sormaca ikisinide bir güzel dövdüm... ve daha bir dizi intikam alma ve oğlan bu şehirden gitmek zorunda kaldı.. |
| |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #602 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: alttaki üyeye soru sormaca waaaaoooowww demek yaşadın çok kötü bi durum yhaa ben karşılaşmadım böle bişeyle ama eğer görseydim senin yaptıklarının 10 katını yapardım heralde anneciğinden emdiği süt burnundan fitiiil fitiiill gellirdii
__________________ http://img02.yehhe.com/images/169025.gif |
| |
| | #604 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: alttaki üyeye soru sormaca Samsung C260 Telefon modelim. Yüksel abi burasıda 600 küsür olmuş.Kilitlicekmisin?:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| |
| | #605 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: alttaki üyeye soru sormaca Forumumuzda chat bölümü kurulana kadar Sohbet ve Oyun mesajlarını asağıdaki linkten devam edebilirsiniz http://www.supermeydan.net/forum/for...read20319.html KONU KİLİTLENMİŞTİR
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |