![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "alttaki üyeye soru sormaca" başlıklı konu görüntüleniyor, "yine ben soru sorarak konuyu aktif hale getireyim. Sinemaya gidince gazoz içermisin..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #502 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: AnKaRa
Cinsiyet: Rep Gücü: 18 Rep: 1677 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: alttaki üyeye soru sormaca kesinlikle içerim. peki siz,melodiniz farklı olduğu, halde otobüste-minübüste telefon çalınca telefonunuza bakar mısınız?
__________________ ♥ Sonunda şans bana da güldü ama dötüyle (!) |
| |
| | #503 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: alttaki üyeye soru sormaca yok o sazanlığı yapmam :) herhangi bir koleksiyonunuz var mı
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| |
| | #505 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: alttaki üyeye soru sormaca biliyorum Kaç yaşındasın
__________________ Cesaretin bittiği yerde esaret başlar:smile: |
| |
| | #507 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: alttaki üyeye soru sormaca Gördüğüm rüyaları hatırlamıyorum. Sevgilinin adı ne?
| |
| | #509 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: alttaki üyeye soru sormaca Tasvip etmiyorum fakat bu tür ilişkiler yaşayanlarıda kınamam, herkesin yaşam koşulu farklı oluyor. En çok nereni beğenirsin?
| |
| | #510 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: alttaki üyeye soru sormaca boyumu 1.88cm ibrahim tatlıses e en son ne zaman küfür ettin |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |