![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "alttaki üyeye soru sormaca" başlıklı konu görüntüleniyor, "ya ben sana ensevdiğin günü sordum sen bana "oğlum " dedin evet sayılır evlenme yada sevgilinle ilk tanıştığın günün adı ne..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #41 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: alttaki üyeye soru sormaca ya ben sana ensevdiğin günü sordum sen bana "oğlum " dedin evet sayılır evlenme yada sevgilinle ilk tanıştığın günün adı ne |
| |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #42 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: alttaki üyeye soru sormaca günlerden bir pazardı. en son ne zaman namaz kıldın? |
| |
| | #43 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: alttaki üyeye soru sormaca Bu cuma . hangi okul mezunusun
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| |
| | #44 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: dünyalıyım
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 25 ![]() | Cevap: alttaki üyeye soru sormaca kocamustafapaşa lisesi bu arada ortacı ben yaşlıyım gözler nanay okuyamamışım idare et artık teyzeni :smile: :smile: :smile: Türk kahvesi mi nescafemi?
__________________ iyi ya da kötü herşeyin bir sonu var,hayatın bile... |
| |
| | #45 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: alttaki üyeye soru sormaca Şekersiz Türk Kahvesi Futbol mu basketbol mu
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| |
| | #46 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: dünyalıyım
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 25 ![]() | Cevap: alttaki üyeye soru sormaca tabi ki de basketbol yaz mı kış mı?
__________________ iyi ya da kötü herşeyin bir sonu var,hayatın bile... |
| |
| | #47 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: alttaki üyeye soru sormaca ikiside değil ilkbahar en nefret ettiğin kişinin kim olduğu ve adı
__________________ hayat neden bukada<r acımasız |
| |
| | #48 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul üsküdar
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 65 ![]() | Cevap: alttaki üyeye soru sormaca fatih sınıf arkadaşım(ıyyyyyyy) NBA de en sevidiğin basketbolcu? |
| |
| | #49 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: alttaki üyeye soru sormaca hiç anlamam şuan inanılmaz bi gücün olsa neyi yok ederdin? |
| |
| | #50 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: zonguldak-samsun Yaş: 36
Rep Gücü: 7 Rep: 388 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: alttaki üyeye soru sormaca çaresizliği buna parelel olarak; hattın ne olursa olsun 5560'a boş msj atarmısın |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |