![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "alttaki üyeye soru sormaca" başlıklı konu görüntüleniyor, "bir kaç kişi hariç tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Dikkat edilirse sayılan bu fiillerin hiçbirisi sadece sözle yerine getirilebilecek konular değildir. Yani insanın fiili bir çaba içinde olmadan, "ben çaba harcıyorum" ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: alttaki üyeye soru sormaca bir kaç kişi hariç tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Dikkat edilirse sayılan bu fiillerin hiçbirisi sadece sözle yerine getirilebilecek konular değildir. Yani insanın fiili bir çaba içinde olmadan, "ben çaba harcıyorum" demesinin bir anlamı olmaz. Ya da malını harcamadan, "ben malımı ihtiyaç olduğunda veririm" demesi yeterli olmaz. Bu nedenle "ben müslümanım" demek belki iman etmenin ilk aşamasıdır, ancak gerçek iman ancak Allah'ın hükümlerini tümüyle yaşamakla mümkün olur. Kuran'da bu konu şöyle açıklanmıştır: Allah'a çağıran, salih amelde bulunan ve: "Gerçekten ben müslümanlardanım" diyenden daha güzel sözlü kimdir? (Fussilet Suresi, 33). bu yazıyı yazan güzel yazmış. sence en güzel konuyu kim açmış |
| |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #32 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: alttaki üyeye soru sormaca tabiki been kaader sağol beğendiğin için burcun ne
__________________ hayat neden bukada<r acımasız |
| |
| | #33 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: alttaki üyeye soru sormaca öyle şeylere inanmam. sence ne olabilir |
| |
| | #34 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: alttaki üyeye soru sormaca ne bileyim ki soru işte en son kiminle konuştun telefonda
| |
| | #35 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 140 Rep: 13723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: alttaki üyeye soru sormaca hakanla akşam ne yemeği yedin |
| |
| | #36 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: alttaki üyeye soru sormaca kuru fasulye pilav hi hi şu an kimi düşünüyon
| |
| | #38 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: alttaki üyeye soru sormaca günde bazen 0 bazende sayamadığım kadar çok duruma bağlı özellikle çok sıkkın olduğum günler şarkı dinlerim çook bazen hiç aklıma gelmiyo sevgilinin adı
| |
| | #40 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: dünyalıyım
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 25 ![]() | Cevap: alttaki üyeye soru sormaca Oğlum peki sen takı yapmayı biliyomusun
__________________ iyi ya da kötü herşeyin bir sonu var,hayatın bile... |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |