![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Ayakkabı numarasından yaş hesaplama.." başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar size bişey dicem. Matematikciler.COM - Zihin Okuyucu adresindeki şeyi yaparmısınız benm yaptım ama bulamadım siz de bakarmsınız :redface::redface::redface::redface::redface:..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Ayakkabı numarasından yaş hesaplama.. arkadaşlar size bişey dicem. Matematikciler.COM - Zihin Okuyucu adresindeki şeyi yaparmısınız benm yaptım ama bulamadım siz de bakarmsınız :redface::redface::redface::redface::redface: |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ayakkabı numarasından yaş hesaplama.. Teşekkür ederim... Gerçekten çok ilginçmiş...........Zihini okuyabiliyor..... |
| | |
| | #23 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ayakkabı numarasından yaş hesaplama.. Alıntı:
| |
| | |
| | #24 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Ayakkabı numarasından yaş hesaplama.. arkadaşlar bence şu yuzden böle çıkyo dikkat ederseniz bazı harfler aynı onla bi ilgisi olabilir mi çünkü böyle bişey imkansız |
| | |
| | #25 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ayakkabı numarasından yaş hesaplama.. Zihin okuyucu harf aldatmasından ortaya çıkıyor. 10 ile 19 arası işlem sonucu sürekli 9 olur. 20 ile 29 arası işlem sonucu sürekli 18 olur. 30 ile 39 arası işlem sonucu sürekli 27 olur. Bu şekil devam eder ve bu sonuçların harfleri hep aynıdır. Yani 9,18,27,36,45,54,63,72,81,90 dır. Hangi sayıyı tutarsanız tutun yaptığınız işlemin sonucu hep bu rakamlardan biri olur. Dikkatli bakın bu rakamların harfleri her seferinde aynıdır. Bilmem anlatabildim mi ? |
| | |
| | #26 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Ayakkabı numarasından yaş hesaplama.. YA ARKADAŞLAR ANLAMIYOMUSUNUZ BUNUN AYAKKABI NUMARASIYLA DOĞUM TARİHİYLE FALAN ALAKASI YOK!NUMARALARI VEREREK KAFANIZI KARIŞTIRIYO YANİ BİR TÜR RAKAM OYUNU:cool: |
| | |
| | #27 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Cinsiyet: Rep Gücü: 494 Rep: 48470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ayakkabı numarasından yaş hesaplama.. Arkadaşım her konunun altına reklamını yapmışsın.:mad::mad::mad::mad:
__________________ |
| | |
| | #28 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ayakkabı numarasından yaş hesaplama.. |
| | |
| | #30 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 83 Rep: 8105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ayakkabı numarasından yaş hesaplama.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |