![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Ayakkabı numarasından yaş hesaplama.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar ayakkabı numarasından yaş hesaplama işlemine göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim.. Sizlere aklından sayı tutup benim sonucunu bileceğim bir işlem sundum.İçinizde bilenler olabilir..Bilmeyen arkadaşların cevaplarını bekliyorum....."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6841 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ayakkabı numarasından yaş hesaplama.. Arkadaşlar ayakkabı numarasından yaş hesaplama işlemine göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim.. Sizlere aklından sayı tutup benim sonucunu bileceğim bir işlem sundum.İçinizde bilenler olabilir..Bilmeyen arkadaşların cevaplarını bekliyorum.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Ayakkabı numarasından yaş hesaplama.. Ben 1007 den hesapladım doğru çıktı.Diğeri yanlış oldu. Yinede olsun emeğe sağlık.
__________________ BEDAVA, KALİTELİ AVATARLAR İÇİN TIKLAYIN |
| | |
| | #13 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6841 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ayakkabı numarasından yaş hesaplama.. |
| | |
| | #14 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Ayakkabı numarasından yaş hesaplama.. ben ce bu güzel bişi hesapladım doğru çıktı nasıl bulmuşlar acaba |
| | |
| | #15 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Ayakkabı numarasından yaş hesaplama.. arkadaşlar nasıl hesaplandığını bulamıyorum da bana yazarm ısın |
| | |
| | #16 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Ayakkabı numarasından yaş hesaplama.. arkadaşlar buldumbulmasın ama 5013 çıkyo bide rica edersem siz yaparmısınız doğum tarihim1994 ayakkabı numaram 40 |
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6841 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ayakkabı numarasından yaş hesaplama.. İşlemi hatalı yapmışsın. 4013 çıkıyor. Yani ayakkabı numaran 40,yaşın 13 delikanlı...... |
| | |
| | #18 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Ayakkabı numarasından yaş hesaplama.. çok teşekkür ederim delikanlı saol |
| | |
| | #20 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 159 Rep: 15643 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ayakkabı numarasından yaş hesaplama.. Çok eğlenceli; ben buldum doğru çıktı.Çok enteresan dı saol::)) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |