![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "en son aldığınız sms" başlıklı konu görüntüleniyor, "bu konuda beni yalnız bırakmayan 7512 teşekkürler...en kadim dostum :wink: :biggrin:..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | en son aldığınız sms bu konuda beni yalnız bırakmayan 7512 teşekkürler...en kadim dostum :wink: :biggrin:
__________________ LoNeLiNeSs iS ThE BeSt ThiNg I hAvE... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() ![]() | Cevap: en son aldığınız sms annem kızım bugün yanıma gelirmisin?:biggrin: :biggrin: :biggrin: |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: en son aldığınız sms çalarken dinlet satın alma işleminiz gerçekleşmiştir 8060ı arayarak yada turkcell.com.tr web sitesine girerek yeni çalarken dinletler satın alabilirsiniz gönderen:8060:rolleyes: |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul...
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: en son aldığınız sms 7512 bilmemkim bilmem hangi saatte sizi 1 kere aramış:))) |
| | |
| | #5 |
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() ![]() | Cevap: en son aldığınız sms sevgilim aşkım ben geldim eve:biggrin: |
| | |
| | #6 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: dünyalıyım
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: en son aldığınız sms 250 kontör hattınıza yüklenmiştir...... die başlıyo anladınız sizzzz
__________________ iyi ya da kötü herşeyin bir sonu var,hayatın bile... |
| | |
| | #7 |
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() ![]() | Cevap: en son aldığınız sms :biggrin: ablam size gelioruz uyudunuzmu:biggrin: |
| | |
| | #9 |
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() ![]() | Cevap: en son aldığınız sms :rolleyes: arkadaşım yarın erken gelecem yanına haberin olsun |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: EsirKent Yaş: 22
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: en son aldığınız sms (:D)bugun msne gelemicem iyi geceler vi ses cok guzelsin bye
__________________ EsiR-KeNTiN-KIzI |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |