![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "en son aldığınız sms" başlıklı konu görüntüleniyor, "aşkım geldiğin zaman ara beni sesini duymak istiyorum..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #22 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 30 ![]() | Cevap: en son aldığınız sms niçin açmıyosun? haklısın aslında..çok kızmış olmalısın yine de açsaydın bi..ama açmazsın heralde artık..konuşmak istersen ara(eminim istemezsin)..bye! köşeli jeton..:cool: |
| | |
| | #23 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: en son aldığınız sms ....... kişiye mesajınız İLETİLDİ raporu:)))))))) |
| | |
| | #24 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul üsküdar
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 65 ![]() | Cevap: en son aldığınız sms arkadaşımdan'''alooo kızım delirdin mi ben kapının önündeyim dershaneye geç kalcaz kalksana'' sms si ve ardaından da araması madem arıcan nie sms atıon:) |
| | |
| | #25 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 50 ![]() | Cevap: en son aldığınız sms prensess bugün neden gelmedin? sensiz çok sıkıcıydı herşey..iyisin ya? |
| | |
| | #26 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: en son aldığınız sms kanka kontör atsana :biggrin: |
| | |
| | #27 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: -23 ![]() | Cevap: en son aldığınız sms aşkım yeter artık sen neden işe girdin artık konuşamıyoruz:smile: |
| | |
| | #29 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: en son aldığınız sms Benim en son aldığım mesaj arkadaşlar sayın değerli sağlam ciğerli bazen üzüntülü bazen kederli su gibi akan şimşek gibi çakan muhterem kardeşim kalbimin en derin köşesinde saklamış olduğum selamlarımı sunar hürmetle evvela seni beni gemide ki dümeni tarlada ki dikeni düntada olup biteni gurbette hasret çekeni baharı ,yazı kemanı ,sazı bahçede ki kazı,, erkeği,kızı insanda ki nazı yaratan yüce allahtan iyi olmanı dilerim en son aldığım sms arkadaşlar
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |