![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "N için N lerden Vazgeçtiniz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hayatınız boyunca birileri yada kendiniz için nelerden vazgeçtiniz? size n kazandırdı yada n kaybettirdi? neticesinde keşke yada iyiki dedirten bi vazgeçmişliğiniz varmı???..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | N için N lerden Vazgeçtiniz? Hayatınız boyunca birileri yada kendiniz için nelerden vazgeçtiniz? size n kazandırdı yada n kaybettirdi? neticesinde keşke yada iyiki dedirten bi vazgeçmişliğiniz varmı???
__________________ LoNeLiNeSs iS ThE BeSt ThiNg I hAvE... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: N için N lerden Vazgeçtiniz? ben birini çok sewdim we onun için kendimden wazgeçtim.yetmezmi? |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: N için N lerden Vazgeçtiniz? sevgilim için herşeyden vazgeçerim ona ölürüm :smile: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |