![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Süper Meydan Üyeleri Sütaş olsaydı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar burada sütaş karikatürlerini Süper meydan forum üyeleri için düzenledim. Kızmaca yok ama, Tüm sütaş üyelerini buraya davet ediyorum. Amaç espri olsun. Kimseyi rencide edecek karikatür atmayalım lütfen. Teşekkür ederim...."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() | Süper Meydan Üyeleri Sütaş olsaydı Arkadaşlar burada sütaş karikatürlerini Süper meydan forum üyeleri için düzenledim. Kızmaca yok ama, Tüm sütaş üyelerini buraya davet ediyorum. Amaç espri olsun. Kimseyi rencide edecek karikatür atmayalım lütfen. Teşekkür ederim. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() | Yüksell e rica etmeye gidiyorum. Konu Huzeyme tarafından (07-02-2007 Saat 02:50 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Süper Meydan Üyeleri Sütaş olsaydı |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() | Buda Yüksell ve nilayy a |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Buda Yüksell ve nilayy a ellerine sağlık valla harika olmuş güzel paylaşım iyi forumlar |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ankaralıyım ama izmirde yaşıorum
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Buda Yüksell ve nilayy a eline saglık yaa cok güsell olmus :):) |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Süper Meydan Üyeleri Sütaş olsaydı ya süper olmuş bunlar emeğine sağlık:biggrin: |
| | |
| | #10 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Süper Meydan Üyeleri Sütaş olsaydı güzel olmuşlar.Ancak umarım alınmamız gereken bir düşünce ile eklememişsindir.Saygılar
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |