FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Sohbet, Muhabbet, forum oyunları

Rep nedir nasıl kazanılır

EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Rep nedir nasıl kazanılır" başlıklı konu görüntüleniyor, "+Rep Nedir? +rep pozitif rep'tir. Konu açan ve ya mesaj yazan kişinin yazdığı mesajı ve ya konuyu çok beğendiğinizi işaret eden rep'tir. +rep'i alan kişinin puan seviyesi artar. +rep'i alan ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-02-2007, 12:50 AM   #1
Yeni Uye

blackdiamond - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 7
blackdiamond görkemli olmanın yolundablackdiamond görkemli olmanın yolundablackdiamond görkemli olmanın yolundablackdiamond görkemli olmanın yolundablackdiamond görkemli olmanın yolunda
Rep nedir nasıl kazanılır

+Rep Nedir?
+rep pozitif rep'tir. Konu açan ve ya mesaj yazan kişinin yazdığı mesajı ve ya konuyu çok beğendiğinizi işaret eden rep'tir. +rep'i alan kişinin puan seviyesi artar. +rep'i alan üye sizin hangi konuda rep verdiyseniz o konuyla çok ilgilendiğinizi anlar.
-Rep Nedir?
-rep negatif rep'tir. Konu açan ve ya mesaj yazan kişnin yazdığı mesajı ve ya konuyu aşırı derecede beğenmediğinizi gösteren bir puan türüdür. -rep'i alan kişinin puan seviyesi düşer. -rep'i alan üye hangi konuda -rep verdiyseniz o konuda sizin aşırı beğenisizliğinizin olduğunu anlar.

+rep alınabilmesi için çok iyi paylaşımların olması gerkmektedir.Mesela konularınızın çok dikkat çekici ve çok yorum yazılan konular olması gerekmektedir.Örneğin benim şuan 289 rep puanım var demekki diğer arkadaşlara göre konularım fazla beğenilmiyo ya da fazla dikkat çekip tıklanmıyo demekki daha çok gayret gösterip çok tıklanan konular yakalamam lazım.Gene modlara bakacak olursak herbirinin benim 4 -5 kat fazla rep puanı var demekki modların konuları daha çok dikkat çekiyo eğer yararlı konular ekleyerek paylaşımda bulununupta karşılığını alamıyorum diyosanız sıradan konular da açarak mod ya da başka bişey olup rep puanlarınızı artırabilirsiniz.

Şimdi sizlere paylaşımla ilgili hazırlanmış çokk güzel ve anlamlı bir yazı sunuyorum

1)- Paylaşımları sömürüp bir teşekkür bile etmeyen,yorum yapmayan arkadaşlar;
Başkalarının sırtından geçinen asalaklardan sadece hacim olarak farkınız olduğunu biliyormuydunuz?

2)- Sizin için zamanını harcayıp paylaşım yapmak için uğraşan arkadaşlara göstermediğiniz ilginin bi gün size paylaşımsız bi ortam olarak döneceğini biliyormuydunuz?

3)- Her paylaşım yapıp 100 lerce insan girdiğinde ve onlardan sadece 15-20 kişi yorum yaptığında paylaşım yapan insanın paylaşımı yaptığından pişman olduğunu biliyormuydunuz?

4)- Bütün bunları biliyorsunuz da hala yorumsuz,teşekkürsüz sömürüyorsanız sizin vatana millete zararlı bir insan olduğunuzu biliyormuydunuz?

Not :bu yazıya yorum yazan herkese +rep verilecektir
blackdiamond isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 06-02-2007, 12:30 PM   #2
Yeni Kayıt

olgunmadak is on a distinguished road
Cevap: Rep nedir nasıl kazanılır

iyi bakalım sağol kardeş te ....
olgunmadak isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 06-02-2007, 01:35 PM   #3
Aktif Uye

Affrodit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
üniversiteye okudukca, hayatı yaşadıkca diploma alırsın

Affrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyorAffrodit çok gurur duyuyor

paylaşımın için teşekkürler bilgilendirme içinde çok faydası oldu iyi forumlar...
Affrodit isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 07-02-2007, 12:06 AM   #4
mor_kelebek
Misafir..

hani yazmamışın benim adımı repimi de vermemişin repçi kardeş

Alt 09-04-2007, 12:09 AM   #5
Kısıtlanmıs Uye
No maldigas la oscuridad, enciende la vela...

Blog Mesajları: 1
Bay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyorBay X çok gurur duyuyor

teşekkürler dostum çok iyi bir anlatım olmasının yanında mükemmel bir şekilde konunun üstüne giderek aydınlatıcı olmuşsun?sonuç itibariyle bu mükemmel yazıya teşekkürümün yanında +++REPler vermek istiyorum?

Bay X isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-04-2007, 08:35 AM   #6
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor

Peki aldığım repleri hangi konudan dolayı aldığımı nereden anlayabilirim ?
Ona göre hangi konular daha fazla beğeniliyor bilirim ve konu eklerim
Karakarizma isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 02-05-2007, 11:02 AM   #7
Yeni Uye

oyunx kıymetli bir taşoyunx kıymetli bir taşoyunx kıymetli bir taşoyunx kıymetli bir taş

Alıntı:
daviddewitte´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Peki aldığım repleri hangi konudan dolayı aldığımı nereden anlayabilirim ?
Ona göre hangi konular daha fazla beğeniliyor bilirim ve konu eklerim
Bu linkten gorebilirsin.
http://www.supermeydan.net/forum/usercp/
Eksi Rep durumunda Diger uyeler hakkında kırgınlıklar olmaması icin Rep i kimin verdigini bilemiyorsun ,Ama hangi konuya rep verildigini gorebiliyorsun
oyunx isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24-11-2007, 05:54 PM   #8
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

berkatt is on a distinguished road

cok güzel olmuş elerine salık
berkatt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24-11-2007, 08:15 PM   #9
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor

Alıntı:
blackdiamond´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
[size="3"][b][b][COLOR="Red
+rep alınabilmesi için çok iyi paylaşımların olması gerkmektedir.Mesela konularınızın çok dikkat çekici ve çok yorum yazılan konular olması gerekmektedir.Örneğin benim şuan 289 rep puanım var demekki diğer arkadaşlara göre konularım fazla beğenilmiyo ya da fazla dikkat çekip tıklanmıyo demekki daha çok gayret gösterip çok tıklanan konular yakalamam lazım.Gene modlara bakacak olursak herbirinin benim 4 -5 kat fazla rep puanı var demekki modların konuları daha çok dikkat çekiyo eğer yararlı konular ekleyerek paylaşımda bulununupta karşılığını alamıyorum diyosanız sıradan konular da açarak mod ya da başka bişey olup rep puanlarınızı artırabilirsiniz.

Not :bu yazıya yorum yazan herkese +rep verilecektir
İlginç bir giriş ve yorum, ayrıca sizin konunuzdan bana göre eleştirel bölüm bu kısım ve ben de dikkat edilmesi gereken ve üyelerin samimi olması gereken bölüm burası, tabi konu ekleme ve zenginlik açısından arkadaşlarımızın değerini ve sürükleyiciliğinide unutmamalıyız. Emeğinize ve açık yürekliliğinize takdirle katılıyorum.

Benden de not: Bana siz bu konu için Rep vermeyiniz.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil