![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Rep nedir nasıl kazanılır" başlıklı konu görüntüleniyor, "+Rep Nedir? +rep pozitif rep'tir. Konu açan ve ya mesaj yazan kişinin yazdığı mesajı ve ya konuyu çok beğendiğinizi işaret eden rep'tir. +rep'i alan kişinin puan seviyesi artar. +rep'i alan ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: zonguldak-samsun Yaş: 36
Rep Gücü: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rep nedir nasıl kazanılır +Rep Nedir? +rep pozitif rep'tir. Konu açan ve ya mesaj yazan kişinin yazdığı mesajı ve ya konuyu çok beğendiğinizi işaret eden rep'tir. +rep'i alan kişinin puan seviyesi artar. +rep'i alan üye sizin hangi konuda rep verdiyseniz o konuyla çok ilgilendiğinizi anlar. -Rep Nedir? -rep negatif rep'tir. Konu açan ve ya mesaj yazan kişnin yazdığı mesajı ve ya konuyu aşırı derecede beğenmediğinizi gösteren bir puan türüdür. -rep'i alan kişinin puan seviyesi düşer. -rep'i alan üye hangi konuda -rep verdiyseniz o konuda sizin aşırı beğenisizliğinizin olduğunu anlar. +rep alınabilmesi için çok iyi paylaşımların olması gerkmektedir.Mesela konularınızın çok dikkat çekici ve çok yorum yazılan konular olması gerekmektedir.Örneğin benim şuan 289 rep puanım var demekki diğer arkadaşlara göre konularım fazla beğenilmiyo ya da fazla dikkat çekip tıklanmıyo demekki daha çok gayret gösterip çok tıklanan konular yakalamam lazım.Gene modlara bakacak olursak herbirinin benim 4 -5 kat fazla rep puanı var demekki modların konuları daha çok dikkat çekiyo eğer yararlı konular ekleyerek paylaşımda bulununupta karşılığını alamıyorum diyosanız sıradan konular da açarak mod ya da başka bişey olup rep puanlarınızı artırabilirsiniz. Şimdi sizlere paylaşımla ilgili hazırlanmış çokk güzel ve anlamlı bir yazı sunuyorum 1)- Paylaşımları sömürüp bir teşekkür bile etmeyen,yorum yapmayan arkadaşlar; Başkalarının sırtından geçinen asalaklardan sadece hacim olarak farkınız olduğunu biliyormuydunuz? 2)- Sizin için zamanını harcayıp paylaşım yapmak için uğraşan arkadaşlara göstermediğiniz ilginin bi gün size paylaşımsız bi ortam olarak döneceğini biliyormuydunuz? 3)- Her paylaşım yapıp 100 lerce insan girdiğinde ve onlardan sadece 15-20 kişi yorum yaptığında paylaşım yapan insanın paylaşımı yaptığından pişman olduğunu biliyormuydunuz? 4)- Bütün bunları biliyorsunuz da hala yorumsuz,teşekkürsüz sömürüyorsanız sizin vatana millete zararlı bir insan olduğunuzu biliyormuydunuz? Not :bu yazıya yorum yazan herkese +rep verilecektir |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Rep nedir nasıl kazanılır iyi bakalım sağol kardeş te .... |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Rep Gücü: 105 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Rep nedir nasıl kazanılır paylaşımın için teşekkürler bilgilendirme içinde çok faydası oldu iyi forumlar... |
| | |
| | #4 |
| Misafir..
| Cevap: Rep nedir nasıl kazanılır hani yazmamışın benim adımı repimi de vermemişin repçi kardeş |
|
| | #5 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 327 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Rep nedir nasıl kazanılır teşekkürler dostum çok iyi bir anlatım olmasının yanında mükemmel bir şekilde konunun üstüne giderek aydınlatıcı olmuşsun?sonuç itibariyle bu mükemmel yazıya teşekkürümün yanında +++REPler vermek istiyorum?
__________________ Wenn ich Du wär, wär ich lieber ich !!! |
| | |
| | #7 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: Kanada Yaş: 20
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Rep nedir nasıl kazanılır Alıntı:
http://www.supermeydan.net/forum/usercp/ Eksi Rep durumunda Diger uyeler hakkında kırgınlıklar olmaması icin Rep i kimin verdigini bilemiyorsun ,Ama hangi konuya rep verildigini gorebiliyorsun | |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Rep Gücü: 1 ![]() | Cevap: Rep nedir nasıl kazanılır cok güzel olmuş elerine salık |
| | |
| | #9 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Rep Gücü: 136 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Rep nedir nasıl kazanılır Alıntı:
Benden de not: Bana siz bu konu için Rep vermeyiniz. | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |