![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "İnsanlık Öldümü?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sizce gunumuzde insanlık öldümü? İnsanlık ölmüs dedirtecek herhangi bir olay basınıza geldimi?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnsanlık Öldümü? Sizce gunumuzde insanlık öldümü? İnsanlık ölmüs dedirtecek herhangi bir olay basınıza geldimi?
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus Yaş: 34
Rep Gücü: 258 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İnsanlık Öldümü? Evet insanlık öldü diye düşünüyorum bazen. En son geçenlerde gece saat 12 de arabayla bir yerden geliyorduk. Bir üstgeçitin altında belki yaşı 80 falan var bir yaşlı teyze bir şeyler satmaya çalışıyordu. Görünce çok canım sıkıldı bu insanlık dışı bir görüntüydü. Betonda oturuyordu zavallı kadın.:( Evinde sıcacık yatağında olması gereken bir yaşlı büyüğümüz burda soğukta bir şeyler satmaya çalışıyordu.:(
__________________ Bildiğim tek şey hiçbir şey bilmediğimdir... SOKRATES |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: İnsanlık Öldümü? Evet insanlık heryerde olmasada cogu yerde öldü.. Bi yaslı kadın "Yol param yok dilenci değilim" demisti ve bende burdan avrupa yakasına gecebilcegi kadar para vermistim ben biraz ilerledikten sonra kuzenim baktı baska birinden de para istemis :s kendimi enayi gibi hissettim.. |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 23
Rep Gücü: 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İnsanlık Öldümü? aslında insanlık öldü demek yanlış olur, güven ortamı kalmadı. suan düşünüyorumda ailem ve 2 arkadaşımdan başka güvenebileceğim kimseyok gibi. aslında hepimizinki güven sorunu, size bir soru sorayım. gerçekten ihtiyacı olan bir kişiye elinizde imkanınız varsa yardım edersiniz demi.. ve inanıyorum ki böyle bir durumda insanlarımızın yüzde doksan dokuzu yardımcı olur. ben elimden geldiği kadar insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum ama bu güne kadar hayatımda bir dilenciye 1 kuruş bile vermedim. niye çünkü güvenmiyorum.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |