![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "İciyorsam sebebi var?" başlıklı konu görüntüleniyor, "iciyorsam sebebi var dediginizi duyar gibiyim :)) sizin sebebiniz ne?..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42989 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İciyorsam sebebi var? iciyorsam sebebi var dediginizi duyar gibiyim :)) sizin sebebiniz ne?
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İciyorsam sebebi var? Bir kere çok fena içmiştim. Sebebi ise yediğim dost kazığıydı. Hani hiç beklemediğiniz biri hiç ummadığınız anda sırtınızdan bıçaklar sizi ve ne olduğunu bile anlayamazsınız. Sezar'ın Brütüse dediği gibi ''sen de mi brütüs'' diyesi gelir insanın.....:(
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #3 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İciyorsam sebebi var? Ben alkol kullanmıyorum siğara desem olurmu :)))))))))))saharay gibi bende dost dediğim birinden öyle sırtımdan falan da değil yüzüme bakarken kalbimin tamm ortasından öyle bir darbe aldım ki anlatamam ..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #4 | |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İciyorsam sebebi var? Alıntı:
Ben de kullanmıyorum ve ilk kez o zaman kullanmıştım.Unutacağımı düşünerek içmiştim. Sabah olunca yine hatırladım ama o baş ağrısını hiç unutamadım.:)
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. | |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İciyorsam sebebi var? Sen boşuna içmişsin saharay dost dediğin kşinin söylediği ve yaptığı şeyler unutulmazkiiii
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: İciyorsam sebebi var? birini nedensiz cok üzdüğümde ve özrüm kabul edilmediğinde içiyorum yada cok mutluyken ya da annemle basbasa kaldıgımda (babam seyahatteyse) :) |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: İciyorsam sebebi var? hersey cok ustume ustume geldıgınde ıcıyorum bıraz kafam dagılsın dıye yazın olcuyu kacırıp ayık gezmıyorum can sıkıntından ama genelde canım sıkkından cok ıcerım |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İciyorsam sebebi var? vokyal geçiyomu bari canının sıkıntısı :))))))))))))))))
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: İciyorsam sebebi var? canımın sıkıntısı gecmıyo ama ıcınce vakıt daha hızlı gecıyo anlamıyosun nasıl gectıgını |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İciyorsam sebebi var? Vokyal zaman öyle değerliki inan her saniyenin kıymetini bilmemiz lazım dün asla bir daha geri gelmiyor..
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |