![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Zeka Sorusu" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bir oyun oynayalım şimdi, kolay kolay merak etmeyin.. Ben bir kelime,ve ilişkili diğer kelimeleri yazacağım...Siz de boşluğu dolduracaksınız... Tam zeka sorusu diyemiyeceğim. On dakika sürmez sizin için. İpucu verilebilir.. Karpuz----------->oyunlar ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 143 ![]() ![]() | Zeka Sorusu Bir oyun oynayalım şimdi, kolay kolay merak etmeyin.. Ben bir kelime,ve ilişkili diğer kelimeleri yazacağım...Siz de boşluğu dolduracaksınız... Tam zeka sorusu diyemiyeceğim. On dakika sürmez sizin için. İpucu verilebilir.. Karpuz----------->oyunlar tarak------------>bayanlar balık------------->manyak masa------------->vitale lanet------------->?????? Cevapları bekliyoruz
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: zonguldak-samsun Yaş: 36
Rep Gücü: 7 Rep: 488 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zeka Sorusu Alıntı:
| |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Zeka Sorusu Soruya verdiğin; Yanlış Cevap....
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Zeka Sorusu vallahi tam anlayamadim az daha soruyu acarsaniz biraz daha genis cevaplamasi kolay olacak
__________________ ...tahsil cehaleti götürür eşeklik baki kalır... ...bilgi paylaşıldıkça artar.... |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: dünyalıyım
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 25 ![]() | Cevap: Zeka Sorusu Sevgili cerrah iyi olmuş güzel olmuş ta kimse anlamamış arkadaşım bak bende anlamadım napıcaz bul bi çare merak ettim oyunu...
__________________ iyi ya da kötü herşeyin bir sonu var,hayatın bile... |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Zeka Sorusu cerrah oyunda ne anlatmak istedin:rolleyes: |
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 50 ![]() | Cevap: Zeka Sorusu lanet ---------> şeytan :biggrin: |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Zeka Sorusu lanet..................kötüler |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |