![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Kurban Bayramı ve Yılbaşı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Tüm Supermeydan üyelerinin Mübarek Kurban bayramını kutlar yeni yılın herkese sağlık mutluluk huzur getirmesini yüce mevladan niyaz ederim..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: zonguldak-samsun Yaş: 36
Rep Gücü: 7 Rep: 388 ![]() ![]() ![]() ![]() | Kurban Bayramı ve Yılbaşı Tüm Supermeydan üyelerinin Mübarek Kurban bayramını kutlar yeni yılın herkese sağlık mutluluk huzur getirmesini yüce mevladan niyaz ederim |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
Rep Gücü: 7 Rep: 388 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kurban Bayramı ve Yılbaşı millet bu bayram sizin bayramınız değilmi boş konulara sıra gelince balıklama dalıyosunuz neden bayram kutlamasına sıra gelince tenezzül edipte iki satır yazmıyosunuz.bu kadar mı insani duygularınız köreldi yoksa işinizemi gelmiyo... |
| | |
| | #3 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kurban Bayramı ve Yılbaşı Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara?Bayraminiz mubarek olsun...
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Kurban Bayramı ve Yılbaşı 'blackdiamond' Yaptığınız hareket anlamsızca insanların düşüncelerini ve yapmadıklarını yargılayamazsınız... Herkes herşeyi kurallar çerçevesi içerisinde yapmakta hürdür. Biz bize düşeni yaptıysak başkasının üzerine düşeni yapmaması bizleri ilgilendirmez... Biraz daha saygılı olalım... ----------- Sizlerinde aynı şekilde müb olsun ve hayırlara vesile olması temennimle...
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #5 | |
Rep Gücü: 7 Rep: 388 ![]() ![]() ![]() ![]() | Kurban Bayramı ve Yılbaşı Alıntı:
diyosun ben de hür olanı yapıyorum.. gelelim saygılı olup olmamak konusuna sen kimsinde bana biraz daha saygılı ol diyobiliyosun.benim saygısız olduğumu nerden çıkarıyosun.senin bu yaptıkların bana karşı saygısızlık olmuyomu şimdi.. | |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Kurban Bayramı ve Yılbaşı Kendi yazdıklarınızdan bir habersiniz... İnsanlar sizin bayram tebliğinize katılmadığı için laf söylüyorsunuz bu sizi ilgilendirmez... Gelelim benim kim olduğuma bu forumda bir yönetici...Buranın nezih bir yer olması için kuralları uygularız bu kuralları belirtirkende saygısızlık yapmayız ve bu uyarılarımız saygısızlık anl***** gelmez... Anlamsız dediğim budur " Sizin gibi başkalarının da bayram tebliği yapmaması ve sizin bu olaya laf söylemeniz "... Bu düşünce belirtmesi değildir bu sadece anlamsız bir davranıştır. Bu konuyu kapatıyorum... Umarım anlatabilmişim kendimi.
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #7 |
Rep Gücü: 7 Rep: 388 ![]() ![]() ![]() ![]() | Kurban Bayramı ve Yılbaşı Tüm Supermeydan üyelerinin Mübarek Kurban bayramını kutlar yeni yılın herkese sağlık mutluluk huzur getirmesini yüce mevladan niyaz ederim kimse benim inancımın bi parçası olan bayram kutlama msjımı gine kendi inaçsızlığı gereği yönetici de olsa konumu kapatma saygısızlığını ve de küstahlığını gösteremez.madem yöneticiliğe çok meraklısın bundan sonra yönetirsin.benden buraya kadar... http://www.supermeydan.net/forum/forum2/thread5162.html |
| | |
| | #8 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42989 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kurban Bayramı ve Yılbaşı Beyler! bayramlar kavga etme zamanı degil kırgınlıkların dargınlıkların sona erdigi Zamanlardır.Burda siz ne yapıyorsunuz.? BURASI NE YERI ,NEDE BUGUN ZAMANI, GUNUN ANL***** BINAYEN HERKEZİ HOSGORUYE DAVET EDIYORUM Butun uyelerimize mail atmıstım Buradan birkez daha kutlayayım MUBAREK KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN .NICE BAYRAMLARA
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |