![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "YılBaşı Eğlencesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sevgili ziyaretçilerimiz, Yıl başı ve Bayram için bir eğlence düzenlesek katılır mısınız ? Mekan : IstanbuL..."
| Anketimiz: İstanbul'da Yıl Başı Eğlencesi Düzenlesek Gelir Misiniz ? | |||
| Evet | | 6 | 24,00% |
| Hayır | | 19 | 76,00% |
| Katılımcı sayısı: 25. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 143 ![]() ![]() | YılBaşı Eğlencesi Sevgili ziyaretçilerimiz, Yıl başı ve Bayram için bir eğlence düzenlesek katılır mısınız ? Mekan : IstanbuL
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 97 ![]() | Cevap: YılBaşı Eğlencesi İstanbul uzak olur bana ben gelemem belki diğer üyeler gelebilir... |
| | |
| | #3 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: YılBaşı Eğlencesi Bence bu eglenceye 1-2 kisi haricinde kimse gelemez cerrah yilbasini bayrami herkes ailesiyle gecirmek ister...
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: YılBaşı Eğlencesi ben gelemem yaw 6 saatlik yol :(
__________________ Bizim vatanımızı Tuna'dan Nil'den dinle... Sor laleye, Sümbüle, birazda Gül'den dinle... Bizi üc kıta degil, bu koca dünya tanır, Bizi bizden degil, yedi kat elden dinle!!! http://img155.imageshack.us/img155/5...8sb16wzrv2.gif |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: YılBaşı Eğlencesi bende gelemem gerçekten uzak sadece istanbulda oturanlar katılabilirler bence şimdiden iyi seneler.... |
| | |
| | #6 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 13 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: YılBaşı Eğlencesi Alıntı:
Haa... sormayı unuttum senmı ısmarlıyorsun? | |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: YılBaşı Eğlencesi Cok guseL olur abı tum arkadasLari beklrz :D CerrAh abı gırıs parası odıcezmı :D ßen bıraz cımrıyımde :))))) |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: YılBaşı Eğlencesi abi ben anti sosyal birisiyim.en azından bazı konularda öyleyim.bu sitedeki her insanın değer yargısı farklı böyle bir buluşmanın olması imkansız diyebilirim...
__________________ http://www.loadtr.com/b-101968-trkçe.gif |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: YılBaşı Eğlencesi Zengin Çocuğu hae :) Bilgilendirme doğru ama ek*** olmuş :) Sahip Olduğum konumu babam sayesinde değilde kendi çabamla geldim Tamam ailem varlıklı olabilir ama benimle ilgilendirmez... Gelmek isteyen gelebilir. İstanbul / Beyoğlu Hayal Kahvesinde olacağım. Şebnem Ferah ilede tanıştırabilirim gelenleri bilginize.
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #10 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: YılBaşı Eğlencesi Cerrah Yine lafı gevelemissin Adamın sorusuna cevap versene (senmi ismarlıyorsun diye sormus ) Bak simdi bende merak ettim eger ismarlarsan istanbula gelecem haberin olsun :)
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |