![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "YılBaşı Eğlencesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Soru mu :) Uzaktan bakınca Hayır Tekkesi gibi mi görünüyorum Abi :) Gel sen sen ağırlarım :) Gelenle eğlenir giriş paralı mı bilmiyorum Mekana Para ödemediğim için... Ama gelenler bana ..."
| Anketimiz: İstanbul'da Yıl Başı Eğlencesi Düzenlesek Gelir Misiniz ? | |||
| Evet | | 6 | 24,00% |
| Hayır | | 19 | 76,00% |
| Katılımcı sayısı: 25. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: YılBaşı Eğlencesi Soru mu :) Uzaktan bakınca Hayır Tekkesi gibi mi görünüyorum Abi :) Gel sen sen ağırlarım :) Gelenle eğlenir giriş paralı mı bilmiyorum Mekana Para ödemediğim için... Ama gelenler bana haber versin ben hallederim. Bu arada Yıl Başı Yani 1 Ocak Doğum Günümdür :D Hatırlatayım :p
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 433 Rep: 42320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: YılBaşı Eğlencesi Alıntı:
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: YılBaşı Eğlencesi ee- Nabarsın Polis olmadan da ücretsiz bir şeyler yapılabiliniyor :D
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #14 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: zonguldak-samsun Yaş: 36
Rep Gücü: 7 Rep: 388 ![]() ![]() ![]() ![]() | YılBaşı Eğlencesi Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |