![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Supermeydan Atak !.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar site yönetici arkadaşlarımızın dili gitmiyo olabilir ama ben buradan sizlere bir duyuru yapmak istiyorum : Lütfen her üye 2-3 arkadaşını supermeydan.net ile tanıştırsın.. Unutmayalım Forum'da ne kadar kalabalık yaratırsak ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() | Supermeydan Atak !.. Arkadaşlar site yönetici arkadaşlarımızın dili gitmiyo olabilir ama ben buradan sizlere bir duyuru yapmak istiyorum : Lütfen her üye 2-3 arkadaşını supermeydan.net ile tanıştırsın.. Unutmayalım Forum'da ne kadar kalabalık yaratırsak düşünceler o kadar çeşitlenir ve sesimizi duyabilecek daha fazla insana ulaşabiliriz.. Lütfen bu nadide forumumuzu yaşatmaya çalışalım.. Lütfen .. Kendinize iyi bakın.. Supermeydan'la geç tanışan bi adam !..
__________________ I Just Wanna FeeL .. ----------- Radyomuz ve Kullanım Kılavuzu için tıklayın. Backstreet Boys Of Detroit |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Supermeydan Atak !.. nereden nereye ha... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |