![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "En İyi Giyinen Milyarderler" başlıklı konu görüntüleniyor, "Amerikan Forbes dergisi en iyi ve en kötü giyinen milyarderleri seçti. En iyi giyinenlerin başında. 4.5 milyar dolarlık servetiyle ünlü İtalyan modacı Giorgio Armani geliyor. Listenin ikinci sırasında ise ünlü ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 97 ![]() | En İyi Giyinen Milyarderler Amerikan Forbes dergisi en iyi ve en kötü giyinen milyarderleri seçti. En iyi giyinenlerin başında. 4.5 milyar dolarlık servetiyle ünlü İtalyan modacı Giorgio Armani geliyor. Listenin ikinci sırasında ise ünlü İtalyan modacı Ralph Lauren geliyor. Lauren 3.3 milyar dolarlık servetiyle dikkat çekiyor. Listenin üçüncü sırasında ise televizyon dünyasının ünlü ismi Oprah Winfrey yer alıyor. İtalyan modacı Miuccia Prada...![]() Listenin sonunda ünlü yönetmen Steven Spielberg'in ismi yer alıyor. Replerinizi bekliyorum... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: En İyi Giyinen Milyarderler Bu nun için ne rap'i sevmedim ben bu tipleri hep erkek :Hasta: Hem ben yokum :Orgasmo:
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 97 ![]() | Cevap: En İyi Giyinen Milyarderler çok özür dilerim cerrah seni unutmuşum:) |
| | |
| | #4 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En İyi Giyinen Milyarderler Oprah Winfrey bu kadin giyimiyle yaptigi programla makyaji durusu konusmalariyla suan televizyonda 1 numara super tutulan bir programi var Saydigin isimler icinden gerisini bilmiyorum ama bu kadina gelince super diyorum.Hergun yayinlanan programini millet hic bikmadan hergun ayni zamanda buyuk ilgiyle izliyor..
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |