![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "N Karizmatik Yöneticimiz Hangisi ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Forum Yöneticilerimizden Hangisi N karizmatik ? + YukseLL + Cerrah + Quarezma + Karaca10 + EmrE + Alfa9 Ayrıca Nilayyy ' ı ekliyemiyoruz :) Onu Forumun N güzel Yöneticisi olarak ..."
| Anketimiz: N Karizmatik Yönetcimiz Hangisi? | |||
| YukseLL | | 10 | 41,67% |
| Cerrah | | 6 | 25,00% |
| Quarezma | | 3 | 12,50% |
| karaca10 | | 2 | 8,33% |
| Bay X | | 2 | 8,33% |
| EmrE | | 1 | 4,17% |
| Katılımcı sayısı: 24. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() | N Karizmatik Yöneticimiz Hangisi ? Forum Yöneticilerimizden Hangisi N karizmatik ? + YukseLL + Cerrah + Quarezma + Karaca10 + EmrE + Alfa9 Ayrıca Nilayyy ' ı ekliyemiyoruz :) Onu Forumun N güzel Yöneticisi olarak alıyoruz Tek bayan yöneticimiz olduğundan :)Yorum Yaparak Katılırsanız Memnun Olacağız...
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Rep Gücü: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Valla buna nasil yorum yapilir ki..neyse yazalim birseyler... YukseLL agir basli admin Cerrah= Cilgin moderator anlicaniz ucuk biraz :Orgasmo: Quarezma= sezsiz kendi halinde beyefendi Karaca10= Kotuluk bilmez temiz bir kalbe sahip EmrE= sezsiz arkadaslardan biri arkadas canlisi Alfa9= Bu arkadasta formumuzun yeni en sessiz seviyeli supermoderatoru Aranizdan birinin karizmatik secilmesi cok zor hepinizde karizmatiksiniz yahu yeterrrrr.. kusura bakma cerrah ben oy kullanmicam butun yoneticilerimiz karizmatik....
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: VIENNA / ISTANBUL
Rep Gücü: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: N Karizmatik Yöneticimiz Hangisi ? nikimden zaten anlasilmiyormu yaw :D
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: N Karizmatik Yöneticimiz Hangisi ? sana katılıyorum.adminim...
__________________ http://www.loadtr.com/b-101968-trkçe.gif |
| | |
| | #5 |
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() | Cevap: N Karizmatik Yöneticimiz Hangisi ? Maşallah herkes kendisine oy vermiş İnsan kendi kendisine oy verebilir mi Öyle bi durum varsa ben oy vermiyorum...
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: evden
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: N Karizmatik Yöneticimiz Hangisi ? oyum Cerrah a bazen çılqın bazen aklı başında :p en iiside bu zaten herşeyin ortası..bence n karizmatik admin o :)
__________________ Yoku$u ßen CıkTım YoL $eniN oL$un, ZehiRi ßen IctiM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayıRLı oL$un ßi tAne dE ßen ßuLdum HaßeRiN oLsun!!! |
| | |
| | #7 |
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() | Cevap: N Karizmatik Yöneticimiz Hangisi ? Saol jnm... Her zaman N olmaya devam
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... Konu Cerrah tarafından (07-12-2006 Saat 09:07 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #8 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Rep Gücü: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: N Karizmatik Yöneticimiz Hangisi ? :Orgasmo: :Orgasmo: :Orgasmo: :Orgasmo: :Orgasmo: zuhahaha hatta puhahaha yaslandin artik dedem yasindasin ne N beeeeeeeeeeeee...
__________________ |
| | |
| | #9 |
Rep Gücü: 4 ![]() ![]() | Cevap: N Karizmatik Yöneticimiz Hangisi ? Şiş Kebap Nil Ben Dede Olduysam Sen Hortlaksın :Orgasmo: Sanki Birisi Bir konuda Teyse diye hitap etmeme bozulmuş Sankim Anlayana
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... Konu Cerrah tarafından (07-12-2006 Saat 09:50 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #10 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Rep Gücü: 3 ![]() | Cevap: N Karizmatik Yöneticimiz Hangisi ? çok ayıp ettiniz biz yonetici değilmiyiz ne o yoksa beni begenmiyormusunuz :biggrin: :biggrin: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |