![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Forum'un N İyi Yöneticisi Kim ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar Forumumuzun N iyi Yöneticisi Sizce Hangisi ? - YukseLL - Cerrah - Nilayy - Quarezma - Karaca10 - Legolasist [ Not : N Aktif Yöneticileri Listeye Almış Bulunmaktayız. ]..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 143 ![]() ![]() | Forum'un N İyi Yöneticisi Kim ? Arkadaşlar Forumumuzun N iyi Yöneticisi Sizce Hangisi ? - YukseLL - Cerrah - Nilayy - Quarezma - Karaca10 - Legolasist [ Not : N Aktif Yöneticileri Listeye Almış Bulunmaktayız. ]
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 97 ![]() | Cevap: Forum'un N İyi Yöneticisi Kim ? Bence YuksuLL ve Cerrah ikisi arasında karar veremiyorum. |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Forum'un N İyi Yöneticisi Kim ? Arkadaşlar Yorumlarınızı bekliyoruz... Yorumsuz kalmayın.
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forum'un N İyi Yöneticisi Kim ? yüksel cerrah karaca 10 ve nilay bence |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forum'un N İyi Yöneticisi Kim ? HİÇBİRİNİZ........................ Başka sorumu bulamıyorsunuz?Habire aynı konuları ana sayfaya atıp duruyorsunuz..İnsanları eğitici,öğretici yazılar hiç ön planda durmuyor. |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forum'un N İyi Yöneticisi Kim ? En iyi yöneticisi kim sorusunu biraz daha düşünmem lazım?
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #7 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forum'un N İyi Yöneticisi Kim ? Ben yüksel abi ve nilay dışında diğer isimleri bile tanımıyorum :))))))))))))
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
| | #8 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Forum'un N İyi Yöneticisi Kim ? Evet bayağı düşündüm...Yöneticilik biraz otorite de gerektiriyor o yüzden birinci en iyi yönetici Yüksel admin, ikinci yönetici ise doğangüneş çünkü o da çok emek veriyor.
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |