![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "istanbulu hic böyle görmüsmüydnüz?" başlıklı konu görüntüleniyor, "..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: VIENNA / ISTANBUL
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 899 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | istanbulu hic böyle görmüsmüydnüz?
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Quarezma ne yaptin ya guzelim istanbula.. Enson 8 ay once gordugumde boyle deyildi o cukur masmavi sularla kapliydi...O sulari nereye sakladin guzelim sehir ne hale gelmis vayy be....:Orgasmo: :Orgasmo: tesekkurler ellerine saglik...
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: istanbulu hic böyle görmüsmüydnüz? allah göstermesin..... |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 282 Rep: 27911 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: istanbulu hic böyle görmüsmüydnüz? Tam tersini dusunuyorum, buzlarin erimesiyle sahildeki evler su altinda kalicak ben parayi ucuz diye yuksek yerlere yatirdim, bogazda oturan zenginler bir gun su altinda kalicak , paralari degistirecegiz o zaman ustelik deprem ,tsunami en cok alcak yerleri vuruyor , o gun gelince paramiz cok olucak milletvekili veya akrabasi olucaz :Entusiasmado: bogaz manzarasi yuksekte olucak , ses etme sen tersini goster boyle |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |