![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Evet arkadaslar Supermeydan'la nasil tanistiniz..Yorum ve mesajlarinizi bekliyorum.Tabi oylarinizida......"
| Anketimiz: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? | |||
| Arama motorundan | | 26 | 43,33% |
| Başka bir siteden | | 2 | 3,33% |
| Arkadaş tavsiyesi | | 7 | 11,67% |
| Tesadüf | | 21 | 35,00% |
| Diğer | | 4 | 6,67% |
| Katılımcı sayısı: 60. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? Evet arkadaslar Supermeydan'la nasil tanistiniz..Yorum ve mesajlarinizi bekliyorum.Tabi oylarinizida...
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? daha önce forum sitelerinden haberim yoktu.bana forum sitelerinde bir çok bilgiye sahip olabileceğimi söylediler.bi kaç forum sitesi ismi istedim ama onlara pek ısınamadım. eskiden bilgisayar başına oturduğumda yaptığım ilk şey msn mi açmaktı.şimdi hemen supermeydan foruma giriyorum. msn mi bile arka plana atan supermeydan.net iyiki varsın...
__________________ http://www.loadtr.com/b-101968-trkçe.gif |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: zonguldak-samsun Yaş: 36
Rep Gücü: 7 Rep: 488 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? Ben yaklaşık üç yıldır forumlardayım bu foruma arkadaş tavsiyesi ile geldim.güzel temiz adultlardan uzak ve ailece girilecek bir forum... |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? Ailece girilecek bir forum dimi İlkdefa bir site hakkında böle bir yorum gördüm :Extranado: Ben nasıl tanıştığımı hatırlamıyorum Yüksel abi nası geldim ben buraya :) yani .ORG'a sen hatırlıyor musun :)
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? ben süpermeydanla aslında kötü bi amaç için tanıştım ama keyifliymiş kötü amaç: e mail şifresi kırmak benim gibi bi dolu kişi vardır umarım yoksa unanıcam kendimden |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? Mavi kaplan efsanesi sayesinde tanıştım....daha çok yeniyim aranızda.... |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? Güzel templateler ve php scriptler var. Php dilini dört dörtlük öğrenmeye çalıştığım şu günlerde hazır scriptleri inceleyip örnek almam faydalı oldu açıkcası. Nasıl öğrendim bu adresi, benim web sayfalarımdan birisinin forumuna eklemişlerdi adresi. |
| | |
| | #8 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: zonguldak-samsun Yaş: 36
Rep Gücü: 7 Rep: 488 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? |
| | |
| | #9 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? ' Ailecek ' kelimesi genelde film yada tv programları için kullanıldığı için ilginç geldi ilk defa bir forum için duydum... Gerçi son dönemde var olan forumlara bakarsak gerçektende ailenin her ferdinin girebileceği bir forum oluşturduğumuza inanıyorum... Düşüncelerin için tşk...
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #10 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 97 ![]() | Cevap: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? Bende tesadüf eseri buldum baktım hoş ve nezih bi ortam girdim bende.Tam bi aile forumu:) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |