![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız?" başlıklı konu görüntüleniyor, "ben teyzem sayesinde tanıştım çok hoşuma gitti ve 8 tane arkadaşımı buraya üye ettirdim..."
| Anketimiz: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? | |||
| Arama motorundan | | 26 | 43,33% |
| Başka bir siteden | | 2 | 3,33% |
| Arkadaş tavsiyesi | | 7 | 11,67% |
| Tesadüf | | 21 | 35,00% |
| Diğer | | 4 | 6,67% |
| Katılımcı sayısı: 60. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #31 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? ben teyzem sayesinde tanıştım çok hoşuma gitti ve 8 tane arkadaşımı buraya üye ettirdim |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #32 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 30 ![]() | Cevap: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? ben google da limewire pro yu aRarken buldum..iyiki de bulmusum forumlara fln hıc takılmam ama supermeydan gıbısı yok herkes saygılı bırbırının fikrine, emeğine |
| | |
| | #33 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? gezinirken tesadüfen karşıma çıktı baktım güzel bir yer çokta güzel iyikide üye olmuşum çok güzel vakit geçiriyorum herkesin emeğine sağlık:smile: |
| | |
| | #34 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? Süpermeydan Msanal formunu bana tavsiye eden kişiyi halen bu forumda bulamadım, ve bu forma katılmama vesile olduğu için ona teşekkür etmek istiyorum ancak nickini bulamadım ve fazlada araştırmadım. Ancak sizlere beni davet ettiği nicki'ni sormak istiyorum bilen veya kendisi rastlarsa teşekkürlerimi iletmek isterim. BENİ DAVET EDEN NİCK : JÜLÜDEKURAL Tanırsam sevinirim Saygılar |
| | |
| | #35 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? Ben googleden buldum. Biraz üye olmadan gözlemledim ve forumu beğendim. Sonra da giriş o giriş devam ediyorum bakalım atılana kadar burda olacağım inşallah.:)
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
| | #36 |
| 1. hikaye yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 279 Rep: 27686 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? Bende tesadüfen buldum..
__________________ Bugünde dünün yarını değilmiydi? dün ne yaptın ki bugün ne yapacaksın!!! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |