![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız?" başlıklı konu görüntüleniyor, "ya takıldıgım bi site vardı oraya koyabilecek güzel şeyler ararken bu siteyi buldum ve gerçekten çok güzel ve eglenceli bi site(çaktırmayın ama diger siteyle artık ugrasmıyorum yoruldum bea))dinlendikten sonra buraya ..."
| Anketimiz: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? | |||
| Arama motorundan | | 26 | 43,33% |
| Başka bir siteden | | 2 | 3,33% |
| Arkadaş tavsiyesi | | 7 | 11,67% |
| Tesadüf | | 21 | 35,00% |
| Diğer | | 4 | 6,67% |
| Katılımcı sayısı: 60. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? ya takıldıgım bi site vardı oraya koyabilecek güzel şeyler ararken bu siteyi buldum ve gerçekten çok güzel ve eglenceli bi site(çaktırmayın ama diger siteyle artık ugrasmıyorum yoruldum bea))dinlendikten sonra buraya dönücem zati:biggrin: :biggrin: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #22 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? Rastgele google'da arama yaparken buldum siteyi
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #23 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 30 ![]() | Cevap: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? Sene 2005'ti ahh ahh ne günlerdi :smile: ilk girdiğim ve son girdiğim forumdu Ömer abi bilir o dönemleri.. İnsan eskiyi hatırlayınca efkarlanıyor yakim bi sigara :smile: Zamanın kıymetini bilmek lazım arkadaşlar :cool:
__________________ PHP- Kodu: |
| | |
| | #24 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 426 Rep: 41654 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? Goren duyan da seni yaslı baslı biri sanır:)) Gencecik delikanlısın ne oyle eskiyi hatırlayıp efkarlanıyorsun? Eski dedigin 2 sene oncesi.Benım gibi Tevellüt 1300 lerde olsa ne yapacaksın? :))
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #25 | |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 30 ![]() | Cevap: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? Alıntı:
(üzülme diye demiyorum ama sen bendende gençsin:p)
__________________ PHP- Kodu: | |
| | |
| | #26 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? evet bende aynen senin gibi şifre kırma programı ararken buldum bu siteyi iyiki bulmuşum çünkü en iyisi burası |
| | |
| | #27 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? evdeki bilgisayara flitre yüklemek için program arıyordum tasadüfbu forum çıktı karşıma öyle bakınırken ilgimi çekti üye oluyum bari dedim aslında niyetim burda olmak değildi ama BURASI ÇOK GÜZEL burda kaldım artık iş yerime gider gitmez bu forumdayım eve geliyorum bu forumdayım :smile: yani tşk nilay bu soru için
__________________ hayat neden bukada<r acımasız |
| | |
| | #28 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: ist
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? bende tesadüfen googlda bişey arıodum(hatırlamıom ne aradıgımı:D))bu siteyi buldum ve çok hoşuma gitti üye oldum çok süper bi site
__________________ •·.·´¯`·.·•вєуαz•gєℓιη¢ιк•·.·´¯`·.·• |
| | |
| | #29 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? Uluslararası meydan sayesinde tanıştım...İyiki tanımışım... |
| | |
| | #30 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 37
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8586 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? Ben arkadaş sebebiyle tanıştım. İnsanların birbirlerini kırmadan fikir alışverişi yapmaları güzel. Dahada güzeli doğru olan fikir ve düşüncelerden istifade edebilmek diye düşünüyorum. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |