![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Cerrah ´isimli üyeden Alıntı ' Ailecek ' kelimesi genelde film yada tv programları için kullanıldığı için ilginç geldi ilk defa bir forum için duydum... Gerçi son dönemde var olan ..."
| Anketimiz: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? | |||
| Arama motorundan | | 26 | 43,33% |
| Başka bir siteden | | 2 | 3,33% |
| Arkadaş tavsiyesi | | 7 | 11,67% |
| Tesadüf | | 21 | 35,00% |
| Diğer | | 4 | 6,67% |
| Katılımcı sayısı: 60. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Nerden: zonguldak-samsun Yaş: 36
Rep Gücü: 7 Rep: 388 ![]() ![]() ![]() ![]() | Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? Alıntı:
| |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? arkadas tavsiyesi ile...tanistim bu guzel ve egitici yer ile...
__________________ Halil Batın |
| | |
| | #13 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? YA COK SUPER SİTEDE BANA YARDIMEDECEK BİRİSİ YOKMU |
| | |
| | #14 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? valla tesadufen buldum ama cok hos bır forum ve yuklenmıs programlar gercekten calısıyor baska forumdakı programlar calısmıyor herkesın emegıne saglık |
| | |
| | #15 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? |
| | |
| | #16 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? ben tesadüfen buldum öle geziniodum baktım güzel bi ortam zaten canım sıkılıodu ama cok memnunum burda bulunmakdan
__________________ Bizim vatanımızı Tuna'dan Nil'den dinle... Sor laleye, Sümbüle, birazda Gül'den dinle... Bizi üc kıta degil, bu koca dünya tanır, Bizi bizden degil, yedi kat elden dinle!!! http://img155.imageshack.us/img155/5...8sb16wzrv2.gif |
| | |
| | #17 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? Googleden :Orgasmo: daha Bugün ÜyE Oldum Bahim :) hoşuma Gideceğinden Eminim.!
__________________ گє√̦ی¦ż-קяєйگ |
| | |
| | #18 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? TeK KeLime mukemmeL ;) dıcek bısı yok + emege Saygı var ßurada |
| | |
| | #19 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? süpermeydan ile tesadüfen tanıştık. |
| | |
| | #20 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Supermeydan'la Nasıl Tanıştınız? bende tesadüfen internette dolaşırken keşfettim ama iyikide kaşfetmişim vaktimin çoğunu süpermeydanda geçiriyorum artık tşk. iyiki varsınız... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |