![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Kadınlar trafiğe çıkmasın..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Dün sabah otobanda arabamla işe gidiyordum ki, sağ tarafımda yepyeni arabasıyla 120 kilometre hızla giden bir kadın gördüm... Kadın dikiz aynasına bakarak rimel sürüyordu... Birkaç saniye sonra tekrar baktığımda hâlâ ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 97 ![]() | Kadınlar trafiğe çıkmasın... Dün sabah otobanda arabamla işe gidiyordum ki, sağ tarafımda yepyeni arabasıyla 120 kilometre hızla giden bir kadın gördüm... Kadın dikiz aynasına bakarak rimel sürüyordu... Birkaç saniye sonra tekrar baktığımda hâlâ makyajına devam ediyordu ve arabası yarı yarıya benim şeridime girmişti... Ben bir erkek olduğum halde korkudan elektrikli tıraş makinemi elimden düşürdüm ve öbür elimdeki salamlı sandviçime çarptı... Ortalığı toparlamaya ve dizlerimle yönettiğim direksiyonu düzeltmeye çalışırken, cep telefonunun kulaklığı kulağımdan çıkıp dizlerimin arasındaki kahve fincanına düştü kahve üstüme döküldü ve belden aşağı kısmım yandı, acıyla bağırınca ağzımdaki sigara düştü ve gömleğimi yaktı, bu arada çok önemli bir konuşmam da yarıda kesilmiş oldu... “Kadınlar trafiğe çıkmasın...” |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınlar trafiğe çıkmasın... Ya iyide kadin makyaj yapiyomus anladimda eger bu olay senin basina geldiyse sen ne yapiyodun trafikte kahvalti falanmi hani sandevic kahve sigara falan derken yanmissinda.. Bende diyorumki demekki erkeklerde ayni onlarda cikmasin trafige...
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 97 ![]() | Cevap: Kadınlar trafiğe çıkmasın... Ben espiri yapıyordum kahve falan ortama uysun diyeydi. :) |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: Kadınlar trafiğe çıkmasın... BU MESAJ YANLIŞ YAZILMIŞ OLMALI KARDEŞİM BAYAN MADEM MAKYAJ YAPIYOR SENİN KAHVEYLE VE TELEFONLA İŞİN NE BENCE SADECE KADINLAR DEGİL ARABASINI TUVALET AYNASI YADA MUTFAK SOFRASI ZANNEDEN KİMSE TRAFİGE ÇIKMASIN |
| | |
| | #5 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 669 Rep: 65818 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınlar trafiğe çıkmasın... Alıntı:
| |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Kadınlar trafıge cıkmasın:) Bide hep kadınlar göze batar..Birayla araba kullanaaan cook kisi gördüüm :D
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Kadınlar trafıge cıkmasın:) birayla araba kullanabilir alkol sınırını gecmedigi sürece hem cogumuz yolculuk yaparken araba ile biseyler iciyoruz seyahat sırasında...
__________________ Bizim vatanımızı Tuna'dan Nil'den dinle... Sor laleye, Sümbüle, birazda Gül'den dinle... Bizi üc kıta degil, bu koca dünya tanır, Bizi bizden degil, yedi kat elden dinle!!! http://img155.imageshack.us/img155/5...8sb16wzrv2.gif |
| | |
| | #8 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Kadınlar trafıge cıkmasın:) o zaman neden polisi görünce biralar koltuk altına saklanıyo??
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Kadınlar trafıge cıkmasın:) [quote=sheytan;106263]o zaman neden polisi görünce biralar koltuk altına saklanıyo??[/QUOTE ben koltuk altına falan saklamıyorum valla saklayan gördügünde onlara sor :) belki cok icip alkol sınırını gectikleri icin olabilir
__________________ Bizim vatanımızı Tuna'dan Nil'den dinle... Sor laleye, Sümbüle, birazda Gül'den dinle... Bizi üc kıta degil, bu koca dünya tanır, Bizi bizden degil, yedi kat elden dinle!!! http://img155.imageshack.us/img155/5...8sb16wzrv2.gif |
| | |
| | #10 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 28
Cinsiyet: Rep Gücü: 415 Rep: 41333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınlar trafıge cıkmasın:) ne dersenız deyın ben kendım de dahıl hanımların daha ıyı söför olduklarına ve kurallara daha cok uyduklarını dusunuyorum..maalesef erkek egemen toplumda boyle bır kanı var kadın söför mı hıh.. daha dun otobonda mınıbusun bırı benı sıkıstırmaya kalktı ve usta söför olmasaydım sımdı burda yazıyor olamyacaktım |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |