![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Kız Bilgisayar Alırsa kimden yardım ister :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "ya daha neler he bazı yerlerı dogru olabılır ama bu kadar kızlar kendını kucuk dusurmez en azından ogrenemesede bılmedıgınıde solemez gene de iyi bır espırı olmus bence sadece espırı olarak ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: KıZ BiLgİsayaR AlIRSA kİMdeN YardIM İSter :) ya daha neler he bazı yerlerı dogru olabılır ama bu kadar kızlar kendını kucuk dusurmez en azından ogrenemesede bılmedıgınıde solemez gene de iyi bır espırı olmus bence sadece espırı olarak kalsın alınıyoruz.....:rolleyes: |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: KıZ BiLgİsayaR AlIRSA kİMdeN YardIM İSter :) |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 206 Rep: 20554 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hemen yanlıs anlayın siz ne alaka asagılamakla ilgisi yok, mizah yapılmıs iste hmn feministlik yapmanın alemi yok.... bu arada yazı süper olmus ![]() ellerine saglık kardes ![]() süper olmus hehe ![]() böle telden bilgisayarı anlatıp kanser olmaktansa hiç anlatmamak en iyisi gerceklik payıda var hani ülkemizde pc bilmeyen kızlar çok fazla ![]() süperrrrr bi yazı ya koptum burda ![]() klavyene saglık baksana bazı bayan arklar fena köpürmüs zuhahahabayan arklara süperr mizah yazısının en alt kısmını tekrar okumalarını öneririm ![]() ![]() |
| | |
| | #14 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: İzmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 206 Rep: 20554 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
bu bayan arkdasımızı biraz örnek almanızı tavsiye ederim yorumu gercekten olgunca...... demekki yanlıs anlasılcak bi tarafı yok ![]() bu arada yazıyı okudukça hala gülüyorum ![]() süper olmussss ![]() ![]() kardes olayı süper yakalamıssın helal olsun ![]() :biggrin::biggrin: | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |