![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Supermeydancılar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Burası yardım portalı sanırım ama kimsenin yardım ettiği yok sürekli bişeyler eklenmeye çalışılıyor ve çoguda heryerde olan şeyler bence biraz daha dinamik hala gelmesi lazım sitenin diye düşünüyorum.Sizlerin fikirleri nelerdir?..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Yaş: 26
Rep Gücü: 4 Rep: 124 ![]() ![]() | Supermeydancılar Burası yardım portalı sanırım ama kimsenin yardım ettiği yok sürekli bişeyler eklenmeye çalışılıyor ve çoguda heryerde olan şeyler bence biraz daha dinamik hala gelmesi lazım sitenin diye düşünüyorum.Sizlerin fikirleri nelerdir? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42989 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() | Forumların Paylaşım bölümünde bilgi alış verişinde bulunulması doğal .. Ayrıca diğer bölümleri geliştirmek istiyorsak diğer bölümlerde ilgi çekecek topicler ve yarışmalar yapmak gerekir.. bunun için de benim çalışmalarım bu haftadan sonra (sınawlarım war) başlayacak.. Uzun bir tatile gireceğim ve kendi düşüncelerimi gerçekleştirme imkanı bulursam burası çok güzel bir forum olacak.. Lütfen biraz sabır !!.. Düşüncende sana hak veriyorum arkadaşım !.. Kendine iyi bakman dileğiyle ..
__________________ I Just Wanna FeeL .. ----------- Radyomuz ve Kullanım Kılavuzu için tıklayın. Backstreet Boys Of Detroit |
| | |
| | #4 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2005 Yaş: 26
Rep Gücü: 4 Rep: 124 ![]() ![]() | Evet yüksel çok haklısın her soruya sen cevap veriyosun farkındayım ve yetişemiyorsun eminim bizlerin sorusuna cevap vermekten kendi işlerini yapamıyosundur.Bildigim konular olursa yardım etmeye çalışacağım arşiv yapmak isteyen arkadaşlara bir önerim ve birde site adresi vermek istiyorum [HIDE]www.google.com.tr/ne ararsanız burada var[/HIDE] |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |