![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "İftira atma oyunu" başlıklı konu görüntüleniyor, "gören de seni konu ekleyen bri zanneder onairci.Kişisel bilgilerimizi çalıp banka hesaplarımızı boşalttığını ben Bnkacılık kuruluna şikayet ettim..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #311 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: İftira atma oyunu gören de seni konu ekleyen bri zanneder onairci.Kişisel bilgilerimizi çalıp banka hesaplarımızı boşalttığını ben Bnkacılık kuruluna şikayet ettim
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #312 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: İftira atma oyunu Bisaniye bi saniye.. sen nereden biliyorsun benim cin olduğumu. Cin değilim ama ofiste bana cinci derler :):):) Aferin san iyi tahmin
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| |
| | #313 |
| Banned Üyelik tarihi: Nov 2007 Nerden: ankaralıyım, ikametgahımda burada.
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: İftira atma oyunu onair dikkat impex sana büyü yaptırmış. çişe çıkamıcan.. :))))))))) |
| |
| | #314 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İftira atma oyunu Neeeeeeeee postacı aslında bunu bana yapan sensin ve impexe atıyorsun:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| |
| | #316 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: İftira atma oyunu cinci ben diilim itiraf edene bak ltf. onair bana çok asıldı. tmm dedim ama hamile olması olayı bozdu. |
| |
| | #317 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: İftira atma oyunu ühü ühü ühü. resemen yerimden hopladım. Usta sen bu iftira işini iyi beceriyorsun zaten her halinden belli oluyor baksana her tarafından yalan fışkırıyor
| |
| | #318 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: İftira atma oyunu yaptığın iştir işde iyi yaptığın sürece, yada başaılı olduğunda senindir... çocuk bence impex'tenmiş... |
| |
| | #319 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İftira atma oyunu Evet yha ne hamilesi şok oldum okuyunca ![]() Arkadaşlar postacıda impexte beni öpmek istiyorlar......
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| |
| | #320 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 142 ![]() ![]() | Cevap: İftira atma oyunu evet ve öle bir enstantene oldu, ama tam öpücekken dişlerinde tel olması ile nefesinin kokması 7 kiloma sebep oldu... |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |