![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Kim yazar?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Benden sonra kim yazar? oyunu baslıyoruz Benden sonra yazsa yazsa Nilayyy yazar :)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Nerden: Kanada Yaş: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 346 ![]() ![]() ![]() ![]() | Kim yazar? Benden sonra kim yazar? oyunu baslıyoruz Benden sonra yazsa yazsa Nilayyy yazar :) |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 | |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13940 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim yazar? Alıntı:
Benden sonrada Karaca10 yazar sanirim...
__________________ | |
| |
| | #3 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kim yazar? Alıntı:
doğru bildin...benden sonrada CERRAH yazar heralde
__________________ http://www.loadtr.com/b-101968-trkçe.gif | |
| |
| | #4 |
| Banned | Cevap: Kim yazar? benden sonra gene MKK1993 yazar :biggrin: |
| |
| | #6 |
| Banned | Cevap: Kim yazar? evet gene ben yazıorum ama neden yazıorum pek emin değilim ama bana yardımcı olur inş. cünkü ben ona yardımcı oluorum benden sonra ortacı kız yazar |
| |
| | #8 |
| Banned | Cevap: Kim yazar? evet gene ben yazdım benden sonra ortacı kız yazarrr:biggrin: :biggrin: :biggrin: |
| |
| | #10 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: ist
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Kim yazar? bilemedin ben yazdım benden sonra drummer yazar :rolleyes: :biggrin:
__________________ •·.·´¯`·.·•вєуαz•gєℓιη¢ιк•·.·´¯`·.·• |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |