![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "O mu BU mu ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "aslında ikiside kötü ama ağlatılmaktansa ağlatmak diyeyim. zeki müren mi müzeyyen senar mı?..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #301 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: O mu BU mu ? aslında ikiside kötü ama ağlatılmaktansa ağlatmak diyeyim. zeki müren mi müzeyyen senar mı? |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #302 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 50 ![]() | Cevap: O mu BU mu ? hmm zeki müren'i tercih ederim.. sarışın mı esmer mi? |
| | |
| | #304 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: -23 ![]() | Cevap: O mu BU mu ? tabikide zeki müren:):):):):):):) |
| | |
| | #306 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: -23 ![]() | Cevap: O mu BU mu ? o zaman bu soruma cvp verin müslüm gürsesmi ibrahim tatlı sesmi hangisi:smile: |
| | |
| | #307 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: O mu BU mu ? senin cevabın marmara:smile:
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #308 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: O mu BU mu ? senin cevabında ibrahim tatlıses:biggrin:
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #309 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: O mu BU mu ? Ve benim sorum hangi dizi doktorlar mı yoksa binbir gece mi
| | |
| | #310 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul üsküdar
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 65 ![]() | Cevap: O mu BU mu ? doktorlar avrupa yakası mı yaprak dökümümü(ıyyyyyyyyy)?? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |