![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "iki yüzlülük..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Son dönemlerde sıkça karşılaştığımız ve benimde çok şikayetçi olduğum iki yüzlü dostlar. Kendi keyifleri gelince çok iyi dost olduklarını göstermeleri işleri olunca sanki sizi her an sizi düşünüyorlarmış gibi olmaları ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 143 ![]() ![]() | iki yüzlülük... Son dönemlerde sıkça karşılaştığımız ve benimde çok şikayetçi olduğum iki yüzlü dostlar. Kendi keyifleri gelince çok iyi dost olduklarını göstermeleri işleri olunca sanki sizi her an sizi düşünüyorlarmış gibi olmaları tabi bunların yanında kendilerini çok akıllı zannetmeleri de cabası... Oysa yaptıkları kısaca İkiyüzlülük.Bunu karşılarındaki anlamasına rağmen bir şey dememeleri onlara göre yaptıkları ikiyüzlülüğü anlamadıkları anl***** geliyor buda çok komik bir atmosfer oluşturuyor:Hasta: İki yüzlülüğe hayır Yaşasın Gerçek dostluklar
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: evden
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: iki yüzlülük... qerçek dost bulmak o kadar zorlaştı ki..dünya bozuldu insanlar deqişse kaç yazar :) dost bulabilen qerçek anlamda dost bulabilen tutsun sıkı sıkı bırakmasın :)
__________________ Yoku$u ßen CıkTım YoL $eniN oL$un, ZehiRi ßen IctiM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayıRLı oL$un ßi tAne dE ßen ßuLdum HaßeRiN oLsun!!! |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: iki yüzlülük... Dost kazanmak için çok alttan alırım nadir insanları ama her gördüğüm akıllı insanlada, mantığıma ortak olan insanlada ilk önce arkadaş olmak isterim... Belki ileride dostum olurlar diye fakat bugüne kadar bi iki tane dışında henüz böyle arkadaş diyipte dostum olan insan oldu... İnş. senle arkadaş olup sonra dost oluruz...
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: iki yüzlülük... Kaldıki son dönemlerde herkesin yakındığı konu dost bulamamak ama birde olaya şu yönden bakmak gerekli... - Dost arıyor herkes başkasında aradığı özelliği kendisinde var mı onu hiç sormuyor kendi kendine ? Aradığı dost kriterlerine kendisi sahip mi acaba ? Bunuda sormak lazım... - Birde kendisinde başkasında aradığı özellikler var olduğu halde dost bulamıyorsa demek ki o toplumun geneli menfaat temelleri üzerine kurulmuş ve kötü bir yönde hızlı bir biçimde ilerlemektedir. - Ama bunu önlemek mümkün değil mi ? Elbette mümkün... Bir nehiri misal alalım nehir akıntısı çok hızlıdır önüne gelen herşeyi kendi çapı içine katarak hızından hiç ödün vermeden ilerler...Fakat nehirinde yönünü değiştirmek mümkündür çok sağlam bir set oluşturarak nehirin akış yönünü istediğiniz yöne çevirebilirsiniz... + Birde dipnot yapayım :) Sorunda zaten nehirin önüne koyacak çok sağlam seti oluşturmakta Varsa bu seti oluşturmak isteyen ben yardımcı olurum birlikte oluşturabiliriz...
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: evden
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: iki yüzlülük... yardımların için saol..olucaksa bi dostum eqer qünün birinde,oluştururum o seti hiç yorulmadan bıkmadan,ama istersem ve karşıdakide isterse :)
__________________ Yoku$u ßen CıkTım YoL $eniN oL$un, ZehiRi ßen IctiM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayıRLı oL$un ßi tAne dE ßen ßuLdum HaßeRiN oLsun!!! |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: Okyanus
Cinsiyet: Rep Gücü: 364 Rep: 36144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: iki yüzlülük... Riyakarlık diğer adıyla ikiyüzlülük en nefret ettiğim şeydir. Böyle olduğunu düşündüğüm insanlardan hep uzak durmuşumdur.
__________________ Kusurlarını, yüzüne karşı söyleyen insandan çekinme!Çekineceğin insan,kusurlarına rağmen seni yüzüne karşı metheden insandır. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |