![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Tam kızartmalık horoz." başlıklı konu görüntüleniyor, "Otoyolda arabamla gidiyordum.yani araba dediğime bakmayın siz hava atar gibi olmayım diye söyledim. aslında 8 silindirli 500 bg'lik son model bir jeep oluyor kendileri. neyse yola gireyim son sürat giderken ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 22 ![]() | Tam kızartmalık horoz. Otoyolda arabamla gidiyordum.yani araba dediğime bakmayın siz hava atar gibi olmayım diye söyledim. aslında 8 silindirli 500 bg'lik son model bir jeep oluyor kendileri. neyse yola gireyim son sürat giderken ilerde yolda ne göreyim... bişeyler görüyorum ama ne anlıyamadım neyse yaklaşınca farkettim ki o sıcak asfaltın ortasında hareketsiz bi horoz yatıyor. ani bir fren yapıp indim arabadan ortada kan falan da yok şaşırdım.güneşleniyor olamaz ya bu hayvan gök yüzünde dev gibi bir güneş uçan akbabalar varken demi ya. eğildim yanına tek gözünü açtı bana baktı."hişşt dedi çekil önümden akbabalar yanıma yaklaşsın diye bekliyorum. bitanesi avlayıp kızartıcamda" demez mi. der mi demez mi siz düşüne koyun bu horoz tam kızartmalık. |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |