![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Sohbet, Muhabbet, forum oyunları forumu içinde "Erkeklerin 'top ten' yalan listesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "begen dege kuguş digiligi bigiligiyogorugum:)))))erkekler son nefesinde dahi bi yalan bulurlar be:)..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul üsküdar
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 65 ![]() | Cevap: Erkeklerin 'top ten' yalan listesi begen dege kuguş digiligi bigiligiyogorugum:)))))erkekler son nefesinde dahi bi yalan bulurlar be:) |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #12 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: ist
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Erkeklerin 'top ten' yalan listesi agaa sügüpeger begen yegenigi ögögregendigim agamaga çogok egeglegencegeligi :biggrin: başka bilen yok muu ??:biggrin: |
| | |
| | #13 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: antakya, suan Bursa Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 12 Rep: 1036 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkeklerin 'top ten' yalan listesi yalan değil doğru, ama şunu itiraf edin ki şuan bu yalanlarımızı biliyor olsanız bile yine yersiniz. yalanlarımızı düz değilde çevirip söyleriz heheheee |
| | |
| | #14 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: izmir/Buca Yaş: 18
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 19 Rep: 1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Erkeklerin 'top ten' yalan listesi Baktımki bu sayfaları kadınlar işgal etmişler tamam erkeklerin çoğu bu yalanları söylüyor fakat ben daha hiç kullanmadım.Kulllanmakta istemem çünkü yalanlar üzerine kurulmuş bir dünya bana göre değildir |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |